A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Azzal a teóriával értek én is egyet, hogy megy át máshová, ahol nagyobb sztorit, gyorsabb emelkedést gondol. Úgy lesz, ahogy írod, mint 4000nél, de most még attól is jobb a helyzet, mert ott le tudta önteni az eladó 3600-3700as szintre is 4300-4400 elérése után, itt most sokkal erősebb a támasz.
Ebbe igazad van de ugyanaz lesz a vége mint 4000 környékén akkor én nem bánom… Akkor is le nyomták mégis emelkedés lett a vége.. Ettől függetlenül jogos amit írsz én se értem
Igen, de azért az sem normális, hgy ilyen háttérrel, számokkal, eredményekkel le lehet nyomni 5%-ot ezt a részvényt 3 hét szórással. 5500 körül ugyanúgy felvette volna a piac, pláne hogy nem nagy csomagokban jött. De biztosan volt valami értelme. A vevők jól jártak. Az irány meg hónapok óta egyértelműen adott.
Így van,aki eladta biztos 4000 alattról volt,vagy még lejjebbről!Colombo is!Lehet 5000 volt a cél,bőven meglett,+oszti is!Azt mentek olyan papairba,ahol gyorsabb emelkedést sejtettek,itt voltak sorban a sztorik most.
Igen, van vevő az eladóhoz. Azt tudom elképzelni, hogy évek óta benne ült erről a szintről és k..vára nem érdekli a célár, hiszen anno bevezetéskor is volt nagy remény, mégha reálértékben már nem is ér annyit a pénze, de számszakilag igen, ha kiszórja itt.
Én szoktam ajánlani,ha olyan kategóriájú polgártárs keres meg,hogy van egy kis pénze,mit vegyen,nagy rizikót nem akar,ő havi 1x ránéz,vagy amikor kedve van,és egy év múlva majd megnézi mit hozott,azt ha többet mint az állampapper,akkor már boldog!Eddig senki nem vert még meg,aki vett ilyen céllal,és én mondtam neki.
Oszti után realizáltak páran!Vagy elmentek máshová, vagy lehet a pénz kellett!Most minden napra nem emlékszem,de úgy tünt,hogy meg is vették szépen tőlük itt 5100-5300 közt az eladó papperokat,és voltak forgalmasabb napok is!Ez jó!úgy néz ki,hogy stabilan 5 felett van az árfolyam most!5260-5280 sok papir forgott!Van vevő is,nemcsak eladók!
Nem tudom ami lehet az oka, de nagyon sok részvénye van… Ilyen célárral elképesztő alacsony az árfolyam… Nagyon díjaznám ha elkezdené venni a cég is magát. Vagy valami nagy büfi
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link