Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Ukrajna azonnali EU tagságot kér Ha ezt megadják neki (szerintem nem), akkor az azt jelenti hogy az EU hadba lép az oroszok ellen 18--60 éves férfiak készülhetnek
Egész hétvégén 5-6 órába követtem a híreket. Szerintem bármi megtörténhet.... Orosz-Kina sok lesz együtt .... Ti nem féltek ,hogy katonának beállítanak?
Egyetértek ,már a hírek is erről szólnak ,hogy lehet felkészülni az esetleges ..... Én bepakoltam bőröndökbe, indulásra készen állok,ha beüt a csapás....
Ez a Spöttle nem mondott akármit, hogy voltak már példák erre. 15000 kalasnyikovot kiosztottak Ukrajnában az önkénteseknek. "Volodimir Zelenszkij ukrán elnök bejelentette az Ukrajna Nemzetközi Területvédelmi Légiójának létrehozását, amely olyan külföldieket von be, akik az országért akarnak harcolni Oroszország ellen." Már több ország is bejelntette (NATO-tól függetlenül) polgáraik önkéntesen oda mennek ahova akarnak. A dakoták okos fiuk, már mennek is, átveszik a kalasnyikovot, majd visszajönnek M.o-ra szegény menekültként vizum nélkül és a határon még kapnak egy élelmiszer csomagot is üditővel. Spöttle szerint a statisztika szerint kb. minimum 1% fegyver így átkerül Európába. Aki éjjel az autópályán letér egyet pisilni a mercijével hát lehet hogy inkább kakilni fog.
Törölt felhasználó2022. 02. 28. 07:02
Erste netbrokiban hogy kell shortolni otp / mol / richter -t?
Erzelmes vagy? Az ukranok nyolc eve lovik a dombaszi polgari lakossagot. Ez a teny eddig nem kavarta fel az erzelmeidet. Karpatalja esetleges magyartalanitasa sem kavarja fel az erzelmeidet?
MOL olcsó orosz olaj nem lesz , Richter három gyára mi lesz , estleges államosítás , OTP orosz - ukrán divíziót kiesése Pánik eladás , de ki fog vásárolni?
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!