Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Csak ki kellett várni!! Nekem mondjuk van, de egyszer nem volt rá szükségem… most már amúgy sincs COVID, most háború van. Holnap már lehet az sem lesz…
Na nyertek az oltas nelkuliek. Hetfotol torlik a kotelezo oltast, szajmaszk viselest, es vedettsegi igazolvanyok sem kellenek idehaza! Orszag haromnegyede szetoltva! Yo8!
Ha ma eladsz egy t+2 elszámolású terméket, akkor abból ma csak t+2 vagy későbbi elszámolású terméket tudsz venni. Holnap már vehetsz t+1-est is belőle és holnapután t elszámolásút is.
Bocs, ha kissé értetlennek tűnik, eddig azt hittem értem ezeket.
Az a nem világos, hogy ha mondjuk eladok egy részvényt, a befolyt vételár szintén csak jogilag van nálam, fizikailag még nem, másik részvényt meg mégis tudok azonnal venni belőle, akkor határidőnél ez miért nem lehetséges?
ezt mondom én is napok óta amit az ukrán elnök AZT JAVASOLTA MOSZKVÁNAK, HOGY KEZDJE EL TANULMÁNYOZNI A "JÓVÁTÉTEL" SZÓT, MERT KIJEV OROSZORSZÁGGAL FOGJA MEGFIZETTETNI A MEGSZÁLLÁS OKOZTA KÁROKAT.
De ha napon belül határidőt veszek, adok, akár többször is, azt rögtön tudom újra használni? Vagy azt sem, csak egyszerűen eddig nem tűnt ez fel, mert volt bőven szabad kp?
Nem határidőt adtam el, hanem részvényt. Értem a t+2-t, csak eddig nem tűnt fel, hogy határidőnél nem nyithatok. Mert pl. részvény vagy certi vagy bármi azonnal mehet.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!