Én is beléptem és elkezdtem ismerkedni ezzel a csodával. Az elképzelhető, hogy a Single Market még 5-ös könyvet sem mutat? Nem jöttem rá, hogyan lehet azt előhívni, mert ha nem lehet, akkor fölöslegesen hozták létre, mert ezen így nem lehet érdemben kereskedni, teljesen vak vagy he be adsz egy ajánlatot. Valakinek már van ezzel kapcsolatos tapasztalata?
Egy rakat szar, mintha fogyatékosoknak készült volna. Mondjuk mindenhol ebbe az irányba mennek, mert az átlag paraszt csak ezt képes felfogni, bonyolultabb dolgokat nem...
Vettem a bátorságot és ránéztem a SingleMarket felületre. Amilyen átlátható, egyszerűen használható a DirektBroker, olyan kaotikus (legalábbis nekem) az új felület. Nem találok semmit. Nem találom, hogy hol lehet kereskedni, nem látok könyvet, nem látom az értékpapír szála egyenlegét. Arról sem olvastam semmit, hogy az eladott részvények értékét azonnal fel tudom-e használni új részvény vásárlásra (értékpapír számla) vagy meg kell várni, hogy a folyószámlára kerüljön az összeg (T+2 nap)? Én speciel nagyon el vagyok keseredve, mert ez az új felület egyelőre nekem használhatatlannak tűnik. Egyszerűen érthetetlen, hogy miért kell lecserélni egy bevált, jól működő rendszert egy rosszabbra.
Engem jelenleg a bizonytalanság jobban zavar, mint a funkciók hiánya. Ha megmondanák milyen funkciókra számíthatunk akkor kivárnám nyilván. Azt viszont nem szeretném ha év végén, a Direktbróker megszűnése után derülne ki, hogy még egy szerencsétlen kötéslista vagy ajánlati könyv sem lesz.
En is ugyan ezt a valaszt kaptam csak a smarbroker meg fog szünni ha a singlen nem valtoztatnak akkir keresek ma brokert . De szerintem nem egyedül leszek így
Bocs en nem jol kerdeztem akkir direkt broker vagy smartbroker? Ha a smartbroekr hohy adtad meg a megbizast melyikben? Ha ha a smartba akkor az szamitogepen a dirkektbe nem latszik vagy legalabb nekem nem latszott soha ,csak abba tudod vissza vonni , ha ott teszed amelyibe megadtad. A smartbrokerben a bal felsö sarokban van a menü gomb( harom viszintes vonal) ott talalod.
Hasznalja vagy probalja meg valaki a singlemarketetet? Tapasztalatok ? Vagy csak nekem nem tetszik? Nincs köteslista ajanlati könyv ? Időkorlat ? Kilépesi funkció?
A play áruházban lehet vélemenyt irni az alkalmazasról! Az otp olvassa és válaszol is es ha jol latom probaljak a hibat koriggalni legalabb is azt irják. Meg kell irni a hibakat! Illetve lehet pontozni is. A leendő ügyfelek is lássak mire számitsanak. Minél többen irnak kritikus vélemenyt talán annál hamarabb javitják.🫡
Itt meg mi történt??? Én ma, nyitottam egy Erstés értékpapir számlàt Aaaaaaa Nagyon baba….. Megvárom mit alkotnak, de készülök azért a viszlát Otp re Több hónapja a csili vili megy, semmi előre lépés.. meglátjuk
Igen köszi, már láttam a hírek között, nem sokkal az után, miután megírtam a posztomat. Nézegettem is, ismerkedtem vele, de még bőven vannak hiányosságai.
Egy ideje használom, de nem is tudom, hogy mit gondoltak.
A mobil app nem működik napok óta, elakad a "Kérjük, várj, amíg azonosítunk." képernyőnél, onnantól nem jut tovább.
A böngészős felület modernebb lett, de szinte mindenben visszalépés a régihez képest. Nem találom az ajánlati könyvet, nem találok kötéslistát.
Ez így ebben a formában sajnos számomra használhatatlan és rendkívül bosszantó a bizonytalanság. Azt írják, hogy "legkésőbb év végéig" kivezetik a régi rendszert, na de mikor? Jelenleg nem tudni, hogy ez már a végleges állapot, vagy még bővítik, így nem lehet eldönteni, hogy mit tegyen az ember. Az Erste is tele van hibával, de abban nagyobb potenciált látok.
4000 lesz a 10 es könyves 5 ös nem lesz ahogy láttam de én valahogy teljesen máshogy használtam eddig klikk klikk, most meg 3-4x annyi a klikk, Meg pl Deltanal eladasi tegnap 62 De 62,9 ért is volt vevő?????? Miért csak 62 volt ott. ENNYIRE MÁR NE LEGYENEK PANCSEREK EZEK AZ IDIÓTÁK! Látszik olyan csinálja akinek köze nincs a kereskedéshez. Ha ez igy marad én akkorát fogok őrjöngeni, nem teszik zsebre. Azt jöhetnek az egy havi ingyen szarjukkal...
OTP Direktbroker problémák