Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Már megint a kussoló Boby! Hát mit ártottam én neked,lehet hogy valamiben nem értettünk egyet!? Nekem ettől a mai világtól herótom van. Vannak akik azt képzelik,ha bírálom Zsidayt, akkor gyűlölöm is és nem tartom semmire, mikor többször leírtam, hogy nálam az egyik zászlóshajó a Citadella.
“ Bobit Ti magatok szeditek szét, pedig belső társ volt amikor engem kellett szekálni. Szánalom ez a topik.” Érdekes, az maga a szánalmas ha valakivel nem mindig egyetért vagy nem mindig szembenáll az ember ideológiai alapon? Érdekes vélemény, érdemes elgondolkozni rajta és levonni a következtetéseket!
"Ez a topic egyre izgalmasabb:DDD" ------------------- Dehogy! Csak a bugyuta törzsgárda szétesett. Nézd már meg a 3 évvel ezelőtti kemény magot hol van!(?) : Bandi is nevet váltott, Fosci inkább havonta pár napot politizál más topikban a kitiltásig. Bobit Ti magatok szeditek szét, pedig belső társ volt amikor engem kellett szekálni. Szánalom ez a topik. Miattatok Bandi! (+Foscy) Ti tettétek azzá... És egy korrekt tippet technikai alapon megkérdőjelezel, pedig az ellenségetek adta az egyik legjobb tippet az EUR/ forint árfolyamra.
Ez olyan (Kormány vs. Budapest), mintha a nyugdíjas anyukámtól elvenném a nyugdíját, és amikor már nincs mit ennie, vagy nem tudna gyógyszert venni, visszaadnám neki az elvett nyugdíj 10%-át, és tetszelegnék abban a szerepben, hogy megmentettem az éhhaláltól, meg az egész helyzet amiatt van, mert rosszul gazdálkodik...
Akkor a többiek ezekszerint év végén, ilyen rossz a memóriám:D Én már leadtam a tippem ezekszerint tavaly, de köszönöm. És ami ezután jön: Kinek képzeled magad? Eltévesztetted a házszámot?
Spiller 2025.január 15-én tippelt: https://kephost.net/p/MjE5ODYzMg.png Természetesen te Bandita ma is leadhatod a tiped 2025-12-03-án. Beírom ha akarod. De ne nézd már hülyének a topik olvasóit!!! A helyedben kussba maradnék Fosci barátoddal együtt az elmúlt pár éves pályafutásotok után. Sokaknak jó a memóriája...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)