Irigylem az optimizmusodat, nekem van egy olyan érzésem hogy elég sok helyen potyognak a lapok a kártyavarból, nem tudom lehet e ezt húzni (ahogy az apostol(?) számban van “ha kartyavarat építek vasbetonból lesznek majd a jollyjokerek” mindig fáj ha valahol meghallom) és ez gazándiból bármely kormányra érvényes. A szerre tett vezér valahogy betlire játszik és már semmi nem jön össze, csere esetén meg akkora ellenszél lesz hogy az csak fütyül.
Persze, jobb lenne jó irányba és nyugatra tartani, de ez mar fájni fog és sokáig. Nem tudom elképzelni hogy nem.
Azt meg amikor már éhséglázadás lesz nem igazán várnám meg, bármely kormány ellen irányul is.
Persze, jobb lenne jó irányba és nyugatra tartani, de ez mar fájni fog és sokáig. Nem tudom elképzelni hogy nem.
Azt meg amikor már éhséglázadás lesz nem igazán várnám meg, bármely kormány ellen irányul is.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)