Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
es 2008 ota is erosodott? csak mert nem elegans kivalasztani egy extrem pontot a grafikonon es mindenki mast lehazugozni. amugy meg valaszolj kerlek ket egyszeru kerdesemre. oszinten erdekel, hogy mit gondolsz. nem vagyunk ellensegek.
Mesélj még!! Ennyi hazug ember semmilyen más fórumon nem írogat. 2022 .10.03. 422Ft/eur ár volt! Ma 387ft/eur Ez nem igaz????? Azóta erősödik, hiába toporzékolsz!
“ talán 2022 októbere óta nem erősődik a Ft? De!” Kis pontosítás: de nem igaz. Erősebb mint a valamikori legszarabb szntje, de egyáltalán nem igaz a “folyamatosan erősödik” Ezért a grafikon, ami “valőságtagadás”
Adtam egy uplike-ot, hogy lasd nem en voltam. Amit irsz, az igaz, a csucs ota nezve valoban erosodott a forint es valoban az nyert, aki elrakta az 50% kamatot.
Igen, nyilván igazad van hogy egy valós grafikon a valoság tagadása. Ellenben ez tényleg könnyebben emésthetővé teszi hogy az adómmal támogathattam sokakat bel és külföldon a kamatjukban. Ez is jó pont. Amúgy hogyn lehetne összevetni a kettőt hiszen euró az csak kp lehet, befőttesüvegben, sokan elmondták. Kétszámjegyű euróhozamok csak a kivonatomon szerepelnek, nem valósak. Amúgy volt pmapom meg befektetesi ingatlanok is, de már nem vonz egyik se.
Vajon aki diszlájkol az mit tagad? Talán nem 387 a Ft/Euró? De! Vagy talán 2022 októbere óta nem erősődik a Ft? De! Nem fizetett ki 50% kamatot a ft-os áallampapír? De! Akkor mit tagadnak az ide írogatók?
Lesz itt nagy meglepetes, amikor jon a kenyszeru leertekeles es egyik nap 600-as eurora ebredsz.
Jelen helyzetben a forint erosodesnek orulok annak orulnek, hogy bezuhant a belfoldi fogyasztas, bezuhant barminemu termeles es igy nem vasarol kulfoldrol senki semmit. Nyilvan a kutyanak se kell ebben az orszagban az euro, jo a forint a farhatra meg az 5000-ert tankolasra.
Nyomor es pusztulas van, az egyik oka (tunete?) a brutalisan eros forint. Ami kizarolag a nersevik bunozok vagyonmenekiteset tamogatja.
Meg arra valaszoljon valaki: ha ennyire eros a forint, miert nem lehet kamatot csokkenteni? Mi ertelme 7%-on finanszirozni az allamot?
Ez igy a valóság tagadása. Ezt légyszíves a kifizetett kamatokkal is tedd fel, és számold újra! A forint kiváló befektetés volt,és jelen pillanatban is az, az Euróval szemben.
Eur/Ft lassan 387! A fosrintozók fóruma lassan kiapad. Már nem is ír ide senki. 3.éve megy a folyamatos ft erősödés közel 50% kamat kifizetése mellett!!!. Itt már fosrintozni a teljes tévedés beismerése lenne. Inkább egyre nagyobb a csend.
Olyan dolgokra válaszolsz,amiket én nem is írtam. Aztán majd fél-egy év múlva olyan dolgokat fogsz nekem tulajdonítani,amiket nem is állítottam. De ahogy olvasom a topikot,nem csak velem kapcsolatban fordul ez elő.
az a nem rég már odébb van . tudod mikor megyek újra bele : 0,8 szorzónál , most 1.02. ahhoz kb 1,25 EUR/USD kell . Egyébként 1,15-nél szálltam ki (írtam is)
az a nem rég már odébb van . tudod mikor megyek újra bele : 0,8 szorzónál , most 1.02. ahhoz kb 1,25 EUR/USD kell . Egyébként 1,15-nél szálltam ki (írtam is)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)