Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Igen, ez folyik a csapból is. De most komolyan arra bazírozunk hogy majd jól felugrik az árfolyam és a swing trade-rek hoppon maradnak? Végül nem fognak semmit se keresni az kamat különbözeten. Van egy olyan érzésem hogy ezek a traderek, okosabbak nálunk. Persze azért ma már vettem TL-t.
Köszi, most egy évig megint az lesz a szólam hogy mind az ötszázas eurót várjuk már tegnapra évek óta. Hiszen le volt írva. Na mindegy élveztük a nyugalmat amíg tartott.
Kamatszint az ami most ezt meghatározza szerintem Amíg ennyire magas az alapkamat, úgy hogy mások meg csökkentik, addig erős lesz az aranyforint Viszont amint itthon is elindul a kamatcsökkentés, onnantól irány az 500 Ft-os Euró
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20250926/orban-viktor-ha-levalasztjak-magyarorszagot-az-orosz-energiarol-terdre-rogy-a-gazdasag-788822 "Beszéltem erről az amerikai elnökkel, az IMF nem nagy barátja Magyarországnak, ők adtak ki egy jelentést a magyar gazdaság állapotáról. Van benne egy pont, amin nem vitatkozunk, ezt mondtam az amerikai elnöknek. Ha leválasztják az orosz földgázról, a magyar gazdaság teljesítmény 4%-kal leesik, akkor a magyar gazdaság térdre rogy. Azonnal 4%-os GDP csökkenés történik." Repülőstartból térdrerogyás... "De az Antifa és az alszervezetek terrorszervezetek. Mielőtt bűncselekményt követnek el, már előtte meg kell őket büntetni. A kormány döntött erről, a tettek nem maradhatnak jogkövetkezmények nélkül." az ügyvédek azért erre elismerően csettintenek... szerintem csuklyuk le előre Orbánt mielőtt hata üzen a Nátónak címszóval!!
Oroszország, kína, déli szomszédoktól jövő "vegyületek" amik adózatlanul jönnek, BIRCS erősödése, Szerbia, Közelkelet, vagy Afrikai népirtás (esetleg oda is exportálnak egy kis demokráciát, elvégre abban profik), szóval millió és 1 ok lehet. Amilyen szerencsém van, ha nyernék a lottón másnap egy gombatölcsérre ébrednék.... Reméljük annyire nem hülye eggyik fél se... bár kizárni nem lehet.
Ezt figyeljétek mennyire hasít felfelé a dodóval a FO$rint! https://imgur.com/a/BD80kzA Lefelé nem ment vele ennyire vadul! https://imgur.com/a/7FQ77MQ Sikerült 5 egységet esnie pár nap alatt. Az a hetes gyertya egész jó beszédes volt az elmúlt héten. Pedig börzsöny aranya mögöttünk van és holnap péntek este, de a FO$rint nem hederít most semmire. A kamat is maradt fixen. Semmi nem segíti?
Biztos h lett volna rohadt sok eu penz a levalasra. Lopni is boven lehetett volna belole. Lorinc is csinalhatta volna a projektet. De putyko bizony valamivel fogja a petit es a fonoket
Kivancsi vagyok beintenek-e trumpnak es leyennek. Torok aramlatnak is annyi a bolgarok kiszallasaval. Mar nem sokaig huzhato a kerdes hogy petike uzenget. Na sztem ha beintenek az lesz a vege az elszigetelodesben.
Egyre valószínűbbnek tartom, hogy a biztos bukás elkerülése és a választás elhalasztása érdekében valamit tenni fognak a fideszes pedofilok. Nem fogják elviselni a buktát szerintem békésen. A hódmezővásárhelyi rendőrkapitány halálba kergetése volt szerintem sokaknál az utolsó csepp a pohárban. Erre csak ráadás Zsolti bácsi.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)