Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A zötödik leghájtekebb ország vagyunk. Azért kiabálnak a liftaknában ücsörgő szerencsétlennek, hogy hányadikra szeretnének menni a betegek. Illetve azért fürdetik lajtoskocsiról vagy palackból a szülés után a kismamákat Fehérváron.
Az Szja Tv. 1. sz. Melléklet 7.4. pont szerint adómentes a valuta-deviza átváltásából származó árfolyamnyereség, feltéve, hogy az átváltás nem üzletszerű tevékenység keretében történik.
Újból beköszönök 5 hónap után és ismét gratulálok a Ft befektetőknek akik a fos Eurót csak eladásra használják már lassan 3 éve! Hol van az akkori 425ft/euró árfolyam, és az azóta kifizetett forint kamat? 410 alatt ajándék... lol, 400 alatt ajándék.. lol. Szegény megtévesztett eurót vásárló lúzerek. További szép napot..
Na tuRrbó 351ig még máma! Börzsöny aranya, kanyarban előzünk, legsikeresebb 10 éve az elmúlt 100 évnek, mindenki a hátunkat nézi, itt a legjobb mindenisavilágon, mindegymennyi az euró itt FO$rint van! Nó migráncs! Nó WÓR! YES harcosdenemháborúsbéke! Jó burgonyatermés! Jaaaa és sajátláb récsöl, most nincs itt nem tud bugganatni ezért is erősödi a népNEMZETTHy valuta!
Köszi, nekem van. És így a nap végén, derült ki hogy nem ment minden terv szerint. A pocizó felét akartam leépíteni ... de csak a harmadát sikerült mert volt egy piaci stop is beállítva ... és visszavette az esésben, így csak a harmada épült le. A TL64-re váltás pár HUF-on múlott, de ez most nem tűnik hibának ... igaz így egy számjegyűvé olvadt a pillanatnyi veszteség ... mennem kell locsolni majd meghallgatom .. :-) Hétfőtől 390,7498 a KO, ma volt 392,017 is. Innen már csak a csoda segíthetne.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)