Olvastam már sokszor a hozzászólásod, nem tudom a te “elemzésed” e vagy sem, de képtelenség eligazodni érdemben, inkább csak zajnak mondanám a rengeteg többi mellé.
Rébuszok a tf-ek és minden mást illetően.Esetleg ha vizuálisan is csatolnál mellé, hogy mit akar a szerző.
Se befektetésre, pláne lekereskedni lehetetlen ezeket a rangeket nem lehet csak óriási általánosságban értelmezni, amire trendként meg támasz/ellenállásként hivatkozol.
Sorry, de tényleg nem tudom mi ezzel a célod.
Ui:4h-n ismét kilépett a lefele csatornából, rendre magasabb aljakkal július 4 óta.Majd a likviditás eldönti amit most egyértelműen magasabban vesz fel rendre limit megbízásokat a struktúra.
Rébuszok a tf-ek és minden mást illetően.Esetleg ha vizuálisan is csatolnál mellé, hogy mit akar a szerző.
Se befektetésre, pláne lekereskedni lehetetlen ezeket a rangeket nem lehet csak óriási általánosságban értelmezni, amire trendként meg támasz/ellenállásként hivatkozol.
Sorry, de tényleg nem tudom mi ezzel a célod.
Ui:4h-n ismét kilépett a lefele csatornából, rendre magasabb aljakkal július 4 óta.Majd a likviditás eldönti amit most egyértelműen magasabban vesz fel rendre limit megbízásokat a struktúra.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)