Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Törökország is gyönyörű! És azt nem látja senki, hogy milyen erős a FO$rint a török lírához képest? Ennek is lehet örülni! Mekkora dicsőség ilyen erősen tartani a lírához viszonyítva! A törököknél se halt éhen még senki szerintem. Gondolom többen járnak viszont gyalog... Innen sokan oda mennek nyaralni! Nekik nem kell menni sehová, hiszen egy nyaralóhelyen laknak! Így jó nekik az értéktelenebb pénz is. https://imgur.com/a/O7x8KSJ
"A magyar gazdaság egyensúlyi állapotban van már egy ideje." Ibiza Nudli zajec Spiller, nálatok a Pedofideszben így hívják azt az állapotot, hogy zsinórban 6. éve lesz kb. 5000 milliárd Ft a költségvetési hiány? 4 év alatt duplázódott az államadósság, 16 év alatt már több, mint a háromszorosa lett nominálisan.
A friss levegő nem fog ártani! (a megafo$ dohos szuteréniroda ablak nélkül meg tudja tenni a hatását) (Dejákdani bánkódik még bse atya miatt?? a sokatlátott f@szértővel nem érte be miatyánk ;) )) Ha már kimész nyisd ki a szemed és láss! Érdemes körbenézni a való világban.
És 3év alatt mekkora HUF romlás volt? Mekkora infláció? És 5év alatt mennyit kereshettél PMA-okkal? Senki nem látja a jövőt de az elmúlt időszak adatait érdemes hideg fejjel elemezni. Na további jó mulatást. Megyek a friss levegőre :)
Nem kell 450 nek lenni a FO$rintnak, máshun is elvehetik a pénzt! Kicsit lapozz vissza, nemrég leírtam az autópályadíjakat Osztrák-magyar viszonylatban szgk és mkp. Bolti árak sem véletlenül ott vannak ahol. Jármű névre vétele nálunk miért 77125FO$rint ami a németeknél 41 eur ? 77125/41= 1881,09 eurhuf Ezt a számítást le lehet vetíteni a kotontól a cséplőgépig bármire. 600 alatti árfolyamot ritkán találsz. A minőségi különbség is ott van még. Az azt jelenti, hogy ott egy üveg csokikrémet kapsz, míg itt egy üvegnyi barna masszát, ami nem csoki. De mantrázd csak a narratívát! Tudtad, hogy van aki ilyenért kapja a fizetését? Ez az előállított érték, ami tőle telik. Csoda, hogy nem megy ettől előre az ország?
2024-01-29: (EUR/HUF: 389,2) "400 a reális, de lesz még 382 is. utóbbi a spekiknek lehet iránymutatás. Elég, ha 1 napra visszamegy oda." ---------------------------- Csak 383-ig ment vissza 2024. február 2-án, szóval tévedtem. Viszont a "400 a reális" nagyjából bejött, hiszen most, 1,5 évvel később is kb.400 Ft az euró.
Kádár népe hej. Egyszerű nepek vilagkepe. "nekem van gerincem nem lenne gyomrom hozzá, jol alszom, a tikorbe tudok nezni" mondják. Az a kerdes kit latnak abban tukorben. Mindenki lejarja a sajat utjat.
jelents fel ahogy szoktal. Talan egy datum sem artana az idezethez meg talan hozza kellene biggyesztened a 450 meg 500 as joslataidat. Nem beszelve a pmapos joslataidat Meg a portfoliodat sem merted leirni mert ugy utolag lehet okoskodni. De csikorgasd nyugodtan a maradek fogaidat.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)