Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 02. 20. 15:09

EUR/HUF  

Sziasztok!

Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.

Szóval EUR/HUF.

308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.

Real:313 (ma volt 314,7 is)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Boby
Boby szombat, 14:29
Előzmény: #90455  sztanil
Majd kíváncsi vagyok, hogy fog a középréteg,mondjuk a horvát nyaralójába eljutni,ha Magyarország és Horvátország,két ellenséges katonai szövetség tagja lesz,ahogy az most formálódik. Magyarország Szerbiával, Horvátország meg kb a többi balkáni országgal hoz létre,közös katonai szervezetet.
Wolf75 szombat, 14:27
Előzmény: #90450  sztanil
Azért ez nem ilyen egyszerű. Egyrészt a magyar nem egy kalandor fajta, a többség nem beszél semmilyen idegen nyelven (magyarul is alig), és nem is magasan képzett. Másrészt elég ciki már magyarnak lenni külföldön (is). Gőzerővel elkezdtük kiírni magunkat a civilizált Európából.
Boby
Boby szombat, 14:16
Előzmény: #90456  Boby
Wz=ez
Boby
Boby szombat, 14:16
Előzmény: #90455  sztanil
Ha a középréteg nem áldozza fel az elért eredményeket,majd feláldozza orbán. Wz folyik 15 éve. Van aki előbb jön rá erre,van aki később.
sztanil szombat, 14:11
Előzmény: #90453  Borisz

A középréteg pedig épp ezekért az emberekért nem fogja feláldozni azt, amit eddig elért az életben.
Mert egyrészt mint láttuk Belgrádban, még egy óriási tüntetéssel sem lehet csak úgy elzavarni egy kormányt, másrészt akik 16 éve megszavazzák őket, azok továbbra is itt lesznek és az első adandó alkalommal vissza is hozzák őket.
forster0123 szombat, 14:04
Előzmény: #90453  Borisz
Ez pontosan így van.
Borisz szombat, 14:03
Előzmény: #90450  sztanil
ha a középréteg nagy része megy, akkor maradnak a renszer eltartottjai egyfelől, a mindent eltűrő jobbágyság és szegregátum valamint a vének másfelől? szép kilátás.
forster0123 szombat, 13:58
Előzmény: #90447  bronz
Ahogyan MP is nyilatkozta valahol pár napja, itt ezeknek már a lét a tét: hatalom vagy börtön.
És azért hogy börtön helyett a hatalom maradjon, mindent meg fognak tenni.
Értsd: Mindent.
Boby
Boby szombat, 13:54
Előzmény: #90449  Boby
Azt még megemlítem, hogy több,nem alapvető élelmiszert árusító ismerősöm elmondása szerint,van olyan, hogy napokig nem nyitják rájuk a vásárlók az ajtót....és nem Borsodról beszélünk. Úgyhogy a játéktér fogy, q nyomás nő.
sztanil szombat, 13:53
Előzmény: #90449  Boby

Nem fog robbanni semmi, mert az országon vagy egy nagy szelep, amit úgy hívnak, hogy országhatár.
Ez jelenleg teljesen nyitva van.
Akinek elege van, az elmegy és kész.
Boby
Boby szombat, 13:48
Hogy lesz e polgárháború,azt nem tudom,de hogy jogi úton orbán folyamatosan szűkíti a kormány ellenes szervezetek játékterét az egyértelmű, és amikor teljesen elfojtanak valamit,az előbb vagy utóbb robbanni szokott. Nagy kérdés számomra, hogy meddig nézi ezt tétlenül az EU. Azért az tényleg sz@rul néz ki, hogy az EU szívében, jogilag is egy fehérorosz diktatúra alakul ki. Nyilván, mindenkinek van vesztenivalója a játékban. Orbánnak, a magyar társadalomnak, a gazdasági szereplőknek és az EU-nak is. A játéktér meg csak szűkül és orbán csak tolja tovább...,igaz nincs más lehetősége, ameddig ő már elment,onnan már nincs visszaút...., legalábbis neki.
Borisz szombat, 13:41
Előzmény: #90447  bronz
főpróbát most indította a török vezér. figyeljük, nézzük meg, mi lesz belőle. 
bronz szombat, 13:26
Előzmény: #90446  forster0123
Szerintem Magyar ellehetetlenítése már akkora tömegnél verné ki a biztosítékot, hogy a pedofideszes hatalommal visszaélő patkányok menekülőre fognák.
Ne becsüld le a nép haragját.
Az ország nagyobb része változást akar. Ha elveszi a pedopárt ennek az esélyét, abból nagy balhé lesz valószínűleg.
forster0123 szombat, 13:12
Előzmény: #90445  bronz
Polgárháború? Itt?
Na ne nevetess.
Mennyivel lennének előbbre, ha MP nem indulhatna?
Mindennel.
bronz szombat, 12:53
Előzmény: #90443  forster0123
Mennyivel lesznek előrébb, ha a társadalom nagyobb részét felhergelik maguk ellen? 
Ebből polgárháború lenne.
Bár sajnos egyet kell értenem azokkal, akik azt mondják, hogy a felcsúti kommunista békés úton nem fogja átadni a hatalmát, látva az újabb és újabb törvényeket, amiket hoznak a 2/3-os hatalommal és a rendeleti kormányzással visszaélve.
N0MAD szombat, 12:07
Előzmény: #90443  forster0123
Szerintem még több forgatókönyv van, de az a helyzet ezt a kónyvet már én is olvastam.
Tórténelemkónyvnek hívják, és ahogy leszúrtem belole nem lesz vidám a maradóknak.
forster0123 szombat, 11:56
Előzmény: #90438  bronz
Igen és pont ezért fogják minden létező módon megakadályozni MP és a Tisza párt indulását a választáson.
N0MAD szombat, 11:44
Előzmény: #90441  Boby
Ej, ezek ugyanazt a konyvet olvashatták.
Boby
Boby szombat, 11:10
Előzmény: #90436  N0MAD
Ön azt mondja, hogy százak vannak börtönben. De ha már az Ön által emlegetett állítólagos ellenzékről beszélünk, ennek semmi köze az ellenzékhez, olyan emberekről van szó, akik az állam ellen beszélnek, nem a hatalom ellen, hanem az állam ellen, a saját népük ellen
– fogalmazott Lukasenka.
Azzal kapcsolatban, hogy a 2020. augusztusi újraválasztása elleni tömegtüntetéseken játszott szerepük miatt sokan ülnek börtönben, a fehérorosz vezető úgy vélte: nem ellenzéki mozgalmat nyomott el, hanem az országa ellen a Nyugat által szított összeesküvést. A bebörtönzött embereket
külföldről pénzelték, Lengyelország és Litvánia közreműködésével
– mondta.
Elnökként az elsődleges feladatom az állam szuverenitásának és a függetlenségének a megvédése
– tette hozzá.

Topik gazda

Karterab
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek