Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Sanszos,h jovore,ha lesznek valasztasok,a kipontozodasrol is szavazhatunk az EUbol,meg ha talan nem is direktben. Bar nekem mar nincsenek illuzioim az orszaggal kapcsolatban.
Ott már győztest hirdettek, 400 alatt van. Mondjuk úgy nehéz veszíteni ha azt mondom hogy fülig forintos állampapírban ülök és kózben shortolom a forintot. Egyszerűen nincs tér a hibázásra, lássuk be.
Durva dolgok ezek és nem hiszem, hogy elnyerné az EU tetszését. Mi lesz,ha egyszer az EU-ból is visszaütnek? Távcsövön keresztül nézhetjük majd az eurhuf árfolyamát.
"Az országba így is bejutott 70 magyar terrorelhárító, Milorad Dodik boszniai szerb elnök hívására." A békepárti csapatok. Tiszta szégyen amit csinálnak! Nem is tudom szavakba önteni, hogy milyen emberek azok,akik ezt a munkát vállalják. Orbán munkásőrsége. 35-36 évvel a rendszerváltás után.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)