Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Milyen árakon dolgozol, ha publikus? Pl: Bontás Burkolás Falmarás Kis kartonozás
Törölt felhasználó2025. 03. 02. 23:10
neha nem is ertem magam minek belemenni napi politikaba megha kulpolitika is? a Penny sor :D de töknyoc aztan nekem . en otthonokat teremtek, romokbol romhalmazokbol csili vili lakasokat es remekul megelek belole . Koszonom draga felso budapesti 7-9 vagyoni decilis :) Kössziiii :)
Ezek nem a te meglatasaid, ez a valosag, a mainstream. Az orrunk előtt játszódik, élőben.
Törölt felhasználó2025. 03. 02. 22:44
de erdekes senki nem cafolja az alltalam leirtakat mert vagy fel hogy nem lesz igaza az meg derogalo vagy ugy van vele nem alacsonyodik le ahogy mondjak a sas nem kapkod a legyek utan. sebaj par honap es eldol kinek lett igaza . en leirtam a meglatasaimat
zajec uldozesi maniaja van:D nudli iraskepe meroben masabb o hasznal ekezetekekt nagybetuket fonevek szemelynevek elott nagybetut az iraskepe letisztult stilisztaikaban elmegy. en meg ahogy jon jovanazugy
Speciel nem úgy tűnik, hogy ez Putyin-Trump kalamajka lenne. Biden-Trump inkább volt, ha már.
Törölt felhasználó2025. 03. 02. 22:13
az elmult napokban direkt nezegettem a videjokat a jutyubon suranyitol bod peterig ronatol a pogatsaig a mervado kozgizdak velemenyet. a tanulsag osszvisz nalam annyi fogalmuk sincs mi lesz dumalnak ossze vissza.
szerintem a 2025os ameriai vezetes nem azonos a 2024 essel es latjuk majd a radikalis valtozasokat es csak kamillazok kisemberkent hogy micsoda dolgok tortennek a nagyvilagban
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)