Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Miért a Gyurcsány jobb volt? Szokásos narratívát tolják csak. Ez a téma meg most elég sok munkát adott a médiaipari szakmunkásoknak a következő időszakra.
Ezt a mocskos szegyent amit erzek a magyar politikusok mondokaja miatt a tegnapi esemenyekre. Okadek. A tokert nem lehet csendben maradni. Pofara eses lesz mert a trump es vance le fog minket ..rni.
Látod ennyi vagy ! 2x írtam be mindösszesen 3és fél sort , miközben te tucatjával fosod a szót, és engem nevezel vezérnek... Ki vagy te mit gondolsz te magadról?
EURHUF,talán tegnap írtam, hogy ilyen alakzat, ami most van,legutóbb 2024 májusában volt, és akkor volt belőle 3 hét alatt egy 20 forintos löket. Hát...kellemes hétvégét :)
Azt se nagyon látom hogy az usa jól jónne ki abból hogy ki és beszámíthatatlan, a leírt szerzódések semmibevetelét is beleértve. Lehet összetereli a világ jó részét egy csapatba, csak ő nem lesz benne. India pl nagy kérdés az eu felé mozdul e, ha oroszok kína gyarmatává válnak. Csak idő lenne, ami nincs. Megnézem ki akar majd usának elköteleződni azzal a hattérrel hogyha segítsegre van szüksége usa visszakérdez mi a biznisz? Ebből üj világrend lesz, kérdés milyen.
Itt egy kulcsmozzanat volt,megpedig az,h Putyin be tudja ultetni Trumpot a szekbe ismet,es hogy kelloen sok anyag legyen rola,amivel szepen rangatni lehet. Minden osszeallt. Nem azert nem lehet legyozni a ruszkikat,mert atomerosek,hanem mert beraktak kulcspoziba egy zsebben levo embert. En nem teljesen zarom ki,h a 3.vh elkezdodott,csak ezt nem loveszarokban fogjak vivni.
Ahhoz eunak nagyon gyorsan kellene megtalalni a tökeit hogy legyen bányaterulet. Mert idő az nincs. Már az is túl sok mire odaérnek a nagyvasak, nemhogy még szavazgatni….
Azon gondolkozom ez lehet egy stratégia. Zelenszkijre rányomják hogy őmiatta nincs amcsi támogatás, se beketárgyalás, leamortizálják a népszerűségét, aztán fegyverszünet azzal a kikótéssel hogy választás legyen, beültetnek a helyére egy putyinbábot, aztan béke. Oroszok többet elernek mint a komplett háborúval. Cserébe trump és felvirágoztatja aznorosz bányászatot és megerősíti oroszországot amcsi penzből.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)