Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ha B hullam lesz,az lesz a kindertojas,de van forint bevetelek,szoval minden erosodes "morr than welcome",csak 5 forintonkent jobban szoritom majd a hatso fertalyt.
Műveletlen parasztstatisztikám szerint soha nem ciki venni amíg adnak érte. Amikor az utcán söprik a világsiker billpengőt akkor viszont ciki egy marékkal lobogtatni hogy: dollárt vennék! Aranyat vennék! Élelmiszert vennék! Vagy ha nem is ciki de legalábbis elkésett. Ja bocs, nemide, a hogyvolt pengő topikba szántam.
Ne azt nezd,amit bullshitelek,csak azt,amit rajzolok 😏 nekem ez a 403-404 volt egy lehetseges elso celszint,ennek torese eseten a 398 tunik egyelore betonfalnak,mert ott a korabbi haromszog teteje is,meg a nagy mozgok is,meg kb minden. Szoval olyan nagy erosodest mar nem,de 398 alatt egy uj korszak jonne,csak ennek jelenleg keves eselyet latom..szoval roviden,398nal nem ciki venni,jelenlegi texhnikai kep alapjan,de 404en sem.
Bocs az értetlenkedésért, a hozzászólásaid alapján nem egyértelmű számomra, inkább rákérdezek: még további FT erősödést vársz? Ha igen, akkor meddig, 398?
Az benne van amugy,johet. Mamitol meghallgatjuk,hogy zabszem van a seggunkben,mikozben szepen valtogatjuk le a megfelelo szinteken a zsetont. Igy mindenkinek lesz orome,csak valakinek kicsit nagyobb,igy a vilag egy jo hely lesz.
Persze,aztan kozben ott a zabszem a seggedben,mert ero van a forintban! Tavaly is hozott 50 szazalekot. A legenda szerint ket ora alatt.
Törölt felhasználó2025. 02. 07. 00:28
Teljesen jó a HUF! Tegnap EUR/HUF hozott 10%-ot reggel de ugye csúszóstop kivágott. Így nereség a zebben illetve Richetrben Most figyeljetek! Újra longos az EUR/HUF - ajánlott eszköz a TL 60
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)