Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Mit lehet még kapni 1 euróért Spanyolországban 2025 elején? Irány sokak
kedvence, a Mercadona, nem is a legolcsóbb bolt, de tele van igen jó
spanyol cuccokkal (imádom, húsos, halas, sonkás része zseniális),
menjünk be, nézzük meg, mi van 1€ körül, mai árak: 1l UHT tej 0,87€ Két db 250 grammos bagett 1€ (2€/kg) Fél kiló friss sajt 1€ Fél kiló száraztészta 0,8€ Egy üveg paradicsompüré 0,8€ Csipszek 0,7-0,95€ 1,5 liter ice tea 0,95€ Csomag kekszek 200-300 gramm 0,8-1,05€ 1,5l tisztítószer 1€ 1,3l mosogatószer 1,05€ 4 kis doboz joghurt 0,75€ 1l halalaplé 1€ 1l zöldségalaplé 0,7€ 1 kiló narancs 1€ Babkonzerv, zöldbabkonzerv, csicseriborsókonzerv, lencsekonzerv 500-700 grammosak 0,7-1€ Stb. Még
mindig van értéke 1 eurónak, kevesebb, mint 10 éve, de van. A verseny
és az alacsony adók működnek, a legtöbb élelmiszer 4%-os meg 10%-os
AFÁ-val megy és persze nincs kisker büntetőadó. Sehol nincs Európában.
neee korrupció lehetséges az integritás hatóságnál? nem olyan nem lehet. hiszen példát vehettek volna a prop miniszterről, a gazdájáról is hogy kell jól csinálni.
Hun vannak, a de hát nem mindegy hun vagyunk a térképen emberek vajon?? Egyre feljebb vagyunk a térképen! Ebben is győztünk! Arra kell figyelni, hogy minden úgy dráguljon, hogy a csökkenő fogyasztást ellensúlyozza az áremelkedés... és a visszaesés emelkedésnek tűnjön. Közeledhetünk hozzá? https://imgur.com/a/lCkfsJq
Nem teljesen értem, h jókedvből vagy kényszerből vesz valaki ilyeneket amikor mínusz 1-2% hozammal USA állampapír is van. Persze lehet, h a forint majd erősödik a dollárhoz képest vagy becsődöl az USA.
Én 414-re tippeltem emlékeim szerint, betegen, mert valójában 404 volt a kiszemelt. Tavaly maradtam 414-nél, mostani tippem 398. Mit szeretnél kérdezni tulajdonképpen?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)