Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Pont azt nézegettem 1 órája, hogy vajon beleköszön e a 413,5 környékébe, ahun a másfél hét vérverítékes erőlködésének a felét visszaadja. Belenézett.. https://imgur.com/a/7JrAgKQ
Tegnap támasz alatt ezt értettem. Megpróbált leszúrni, de szépen viszavették: https://invst.ly/18gpdr Mivel Higher Low volt, ha Higher High jön,akkor 418 környéke.
A hibátlan gazdaságpolitika eredménye! A tgk 4x útdíjak itt a sz@r utakon , mint németben a jókon, extraprofitadó, kiskerkülönadó, rezsi, áfa,... és még harmada bér mellett sem tudunk olcsóbbak lenni?? kilós nutella 4,44eur akcijóban mAGYAR Juliska szalámi 4388/kg, f@ tusfürdő 0,88eur akcijóban és megannyi más! Ha ott odafigyelsz és akciósan veszed amit kell 40-50% al stabilan olcsóbban tudsz vásárolni! Itt??? hun vannak ilyen akciók? https://leaflets.kaufland.com/de-DE/DE_de_KDZ_6640_D03/view/flyer/page/26
Igen a hús durva nagyon, nem tudom, vizet injektálnak a szövet közé, vagy mitől lehet ez? 1 kg hús sütés után marad 50 deka és van mellette fél liter víz... Ez tuti nem normális...
A németeknél 15 éve is annyi volt, mint most! Nekik csak akkor drága, ha vettek alompapírt 370en és most vissza akarják váltani ;) hohy kifizessék a vizsgát belőle! A titok nyissa a 260*90= 23400 415*90= 37350 itt keresd a problémát ;) Az üvegasztalt ne fotózd le ;)
Én pontossan tudom, németországban 0,79 centért szoktam venni akcióban a Barillát. A hús az egyedüli talán ami drágább, de jobb minőségű is, nem enged annyi vizet mint otthon egy Lidl-s, de úgyis rámfogják, hogy elfogult vagyok. Mikor otthon voltunk karácsony előtt kimentünk ausztriába (Eisenstadtba) vásárolni.
Egyébként tényleg csoda a 412... Az árakat nézve legalább 500 Ft van beárazva a polcokon, ha nem 600 Ezért olcsóbb minden is külföldön... Emlékszem, annó 15-20 éve ha "nyugaton" nyaraltunk, csak forgattam a fejem, milyen "drága" volt minden Most meg kilószámra hozzuk haza a barillatésztát meg az oliviaolajat Szerintem egy hét olasz nyaralás kb nullára jön ki, ha megpakolva jössz haza, tészta, olaj, gyümölcslé, egyebek
A kérdés az hogy mennyire tudják megfogni és mivel, Kamatemelés kellene és hűteni, de azt ez a kormány nem fogja meglépni mert a recesszióban levő gazdaság attól azonnal kómába esik és megförmed.
"kontrollált leértékelődési pályán marad" Vajon kifogja kontrollálni ezt a szerencsétlen gazdátlan forintot, az árfolyamcél nélküli bólogató Varga féle MNB? :) Esetleg ha valami csoda folytán elindulna egy huzamosabb ideig tartó dollár gyengülés, talán erősödhet valamennyit a forint, amúgy meg az irány észak. A gyengülés tuti biztos, a mértéke a kérdés, de tavaly már szintet léptek a fiúk, meglátjuk hogy a választás előtti évben mennyire merik elengedni a forintot.
Ezekből a tényezőkből kiindulva az OTP Bank szakértői jelenleg 370 körülire taksálják a forint valós árfolyamát, vagyis a mostani, 410 feletti kurzus jelentős alulértékeltségről árulkodik. Ebből kiindulva akár jelentős erősödésre is lehetne ugyan számítani, az elemzők mégis azt gondolják: középtávon a forint kontrollált leértékelődési pályán marad, vagyis inkább fokozatosan gyengül tovább. Rövid távon azonban 2025-ben a korábbinál fontosabb lehet a gazdaság szereplői számára a stabil árfolyam fenntartása, így az év végére kis erősödésre lehet számítani, az OTP Bank elemzői úgy vélik, 405-ös euróárfolyammal zárhatjuk 2025-öt.-----------poenbol tegyetek be a cuki jatekba,aztan meglatjuk,hogy a nagy tudasu elemzok mennyire hitelesek.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)