Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
más: nyitottam gránitot, bajnok plusz, tiborcz ide-oda, körözi messze a magyar átlagot, 5 perc, selfie, ajánlói plusz, kötési juti, ingyen szinte minden (meddig?), most nagyjából veri belföldön a revot, mától 8% 4hónapra betéti kamat (nyilván), ha nyitsz értékappírszámlát is a betét erejéig. cseles.
Zlotyival és a lejjel szemben is esik a pénzünk. Hazánk ismét jobban teljesít. Na majd figyeljétek amikor a devizapiacra ráömlik az állampapír tőke+ kamat! Kialakul a HUF bőség és ha eközben Trump miatt az USD erősödik …..
Már nem annyira fiatal a melanie se, de ha bejön és hagyja azért még belerakhatod a pmapodat. Már csak a sztorizásfaktor miatt is megérheti. Majd mesélj!
hát én dobtam két kockával, hátha két hatos lesz, a pmap tőket bent hagytam dkjban, vhol várok egy trendvonalra visszatérést a huftól, cca 398-400 köré legkésőbb év közepére. álmomban persze. kamatyok mind deviza.
Eddigi tapasztalatom alapján eddig kb minden bank alkalmazott. A mérétke eltérő lehet de nálam ~5000€ körül van valahol a limit.. annál többet eddig még nem tudtam rátölteni... soha.. Hogy ez revo vagy a forrás bank e nem tudom , próbáltam OTP-t, DKB, N26 ot eddig. mindegyik limitelt
Tapasztaltatok már olyat hogy Raiffeisen-es mastercard kártyával 10 milliónál nagyobb öszeggel nem engedi a feltöltést revolut számlára? :) A kártyán nincs limit, számlaegyenleg erejéig használható, a bank a mastercard -ra fogja, hogy revolut számla feltöltésnél a kártyakibocsájtó alkalmaz limitet a kártyára, ja és senki nem tudja hogy mekkora a limit összege, a legszebb pedig az hogy a mastercard is letagadta hogy ő limitet alkalmazna. Amennyiben kiderül hogy a bank szórakozik, azonnal elviszem onnan az összes számlámat.
2021 nyarán a Kis-Balatonnál a kányavári sziget mellett csodafinom sima lángos 600 Ft volt. A lángos infláció nagyon eltér a KSH kosártól. Ha pedig be sem üti, akkor az bizony meg se történt a statisztika szerint.
"Trump
meme coin után itt a Melania meme coin, az egész Trump család
kapitalizál az elnöki beiktatáson a hülyéknek az értéktelen semmik
kibocsátásán, hiszen ezeknek nulla a belső értéke, csak a hit van, hogy
mások majd többet adnak érte. Az etikai kérdéseket hagyjuk is, szabad-e a
hülyéket kifosztani, pláne egy amerikai elnöknek, viszont ha ez az
egész meme (és nem meme, nincs érdemi különbség, minden meme) coin féle
spekulatív mánia behatol a rendes pénzügyi rendszerbe, például hitelek
fedezete lesz, még óriási problémák okozója lehet. Még nem tartunk ott,
de majd tarthatunk ott. Egyetlen spekulatív mánia sem végződött még jól,
hiszen közben ugyan jól lehet keresni rajta a szenvtelen kereskedőknek,
de a vallásos hülyék a végén orbitálisat fognak szívni, hiszen azt
hiszik, ér is valamit és kitartanak benne a végsőkig, végsősoron az ő
megkopasztásukról szól a történet. Ja, és végig azt mondják, hogy "this
time is different", hogy ez most más, mert "új paradigma van", de nem
az, semmilyen új paradigma nincs, ez a jó öreg, régi balekkopasztás, a
hülyéktől el kell szedni a pénzt" vakmajom
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)