Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Én jelentos részt szvatopluk vonal vagyok, szóval magamtól honfoglaltam. Meg van egy kis töredék arab a török időkből a dns-csaladfa szerint. Pedig azt gondolná az ember hogy már rég kivertem magam aztán tessék még mindig.
Nos, szigorúan eziterikus alapon nézve szerintem ő a jelenlegi életében tehetett valamit. :D De én nem tudom ezért kárhoztatni, jószándékot és pedagógiai célzatot olvasok ki az üveggömbömből. De persze nem síküveg, elég torz tükröt tart a valóságnak. Ezért is hiszek neki. :)
Nem lehet kizárni semmit, sváb vagyok:D Most jönnek majd a nagymagyarok, akiknek az őseik nyereg alatt puhították a húst a Kárpát-medencében, és ők is kiosztanak 23 mínuszt.
Hat az,hogy az illeto nem volt tisztaban a tenyekkel,ehelyett egy "eddig sem tartottalak sokra" jon,azt gondolom,nem engem minosit,es felvet bizonyos altalad is feszegetett kerdest.
Ezt a kerdest igazabol nem nekem kene feltenned. Hanem annak,aki ilyet kommentel,ismeretlenul (kiveve,ha valakinek a klonja). Engem ez nem erdekel,latok eleg fideszes agyhalottat az orszagban,hogy tudjam, a racionalis gondolkodas itthon elveszett.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)