Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
"Úgy tudjuk, Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter is tárgyalt az üzleti vezetőkkel, akik valóban azt mondták, hogy számukra fontosak a már felépült vagy épülő akkumulátoripari beruházások, és valóban nem értettek egyet a kínai autókra kivetett uniós vámmal. Emellett azonban – erről már nem beszélt a kormányfő – egy forrásunk szerint kifejezetten pesszimista véleményt fogalmaztak meg az európai autóipar jövőjével kapcsolatban."
Rajzolgatjátok a vonalaitokat a végtelenbe, közben semmi különleges nem történt, a szűkebb/tágabb randzsélyájában van most is. A nagy halak tudják, Matolcsy pedig egy zseni, bármerre is néz éppen. Írjátok fel egy papírra hol vagytok most, és hol szeretnétek lenni 5 év múlva. Nem bonyi. Vacsora és szeretkezés a barátokkal is lehet, de az inkább fidesz-kdnp vonal, mind1 ezt hagyjuk, rosszul öregszik. Én amúgy nem pókhálókból döntök, hanem vannak a stratégiai vételeim, a csúcson eladom, mélyponton visszaveszem, nem kell túl bonyolítani.
Azt hallani, hogy rengeteg ügynök mentette át magát 89 után, akik a háttérből zsarolással fogják és zsarolással irányítják a politikai vezetést. No nem feltétlenül vagy csak kizárólagosan 89 előtti ügyekkel, hanem szexvideókkal. Úgyhogy ezért van ennyi videó. Állítólag a schadl szülei is azok. Eleinte elképedve,hitetlenkedve olvastam az ezekről szóló beszámolókat, de soxor napvilágra kerülő hírek, úgy tűnik alátámasztják ezeket az elképzeléseket. Nemrég beszéltem valakivel akinek van kapcsolata ezzel a körrel és a vadásztanyákon folyó dolgokra, azt mondta, hogy ez így igaz.
Szerencsére a bizonyíték megsemmisítés ellenére úgy néz ki, hogy valaki fotózgatott. Így már lassan érthető, hogy miért volt fontos nekik megsemmisíteni a széfben lévő dolgokat.
Lehet, hogy az intézetis fiúk pont azért imádkoznak, hogy legyen 600 forint egy euro, hogy az ördög végre elvigye már ezt a sok fudeszes pedofilt a pokolba.
vitályos zsírra szált por eszter és gulyás ezt tőlük kell megkérdezni gergely főszereplésével, bemutatjuk: a kormányinfó legújabb epizódját! (a műsorszám támogatója a Portfolio forum EUR/HUF topikja)
"aki bantja a forintot, az MEGHAL!" hirdette a regi plakat a haboru utani idokben. Most is igy kene, nyiltan fenyegetni a haboruparti spekulans karvalytoket. Az segitene az arolyamon biztosan
visszahúzó ágazat :) Beletaposták a temérdek adófizetői pénzt, kiosztották az adókedvezményeket, a NERlovagok megzsírosodtak az ingatlan adásvéteken, majd az építkezéseken. Nekünk meg itt maradt a széttépett belépő a fényes jövőbe........
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)