Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
és erre kiderült, hogy az egyik mnb alapítvány, ami kapott ebből az mnb nyereség pénzből vett 11 szerbiai prémium irodaházat, ami mostanra a legfőbb vejnél van!! Hajrá! (ők) Előre mennek, nem hátra! Akkor vajon ki ment hátra?
koronavírus kitört és jött is a cikk: https://www.borsonline.hu/aktualis/2020/04/soros-gyorgy-es-csapata-elszantan-tamadja-a-forintot majd októberben egy másik hír: "Első
ránézésre azt gondolhatnánk, hogy megtalálták a bölcsek kövét a
Szabadság téren, azonban tüzetesebben megvizsgálva szinte kizárólag a
rekord gyenge forinton kaszált hatalmasat a jegybank, ami a profitot
megdobta. " https://www.portfolio.hu/gazdasag/20201006/kiderult-ki-a-rekordgyenge-forint-egyik-nagy-nyertese-most-meg-zsonglorkodnie-sem-kellett-az-mnb-nek-451570 *-* SEGÍTSETEK LÉGYSZI NEM ÉRTEM!?!? 1) TEHÁT HA SOROS TÁMADTA A FO$RINTOT, AKKOR, HOGY LEHET, HOGY AZ MNB KERESETT RAJTA ??? 2)
HA AZ MNB B@SZTA EL A FO$RINT ÁRFOLYAMÁT ÉS EZZEL ÉRTÉKÉT, AKKOR MIÉRT
BÜSZKÉLKEDIK VELE??? HISZ NEKI AZ LENNE A CÉLJA HOGY MEGVÉDJE!!! 3)
Én úgy tudom, ha az MNB-nél keletkezik a FO$rint gyengülésből egy x
nyereség akkor az államháztartásban egy ugyanakkora -x veszteség
keletkezik!!! Tehát nincsen nyereség!!!! Akkor ezzel csak a birkákat
szeretnék megetetni és propagandát csinálni, vagy a közpénz mnb-n
keresztül az alapítványokba való kilopása volt a cél, vagy most mi is??? 4)
Ha soros támadta a FO$rintot és az mnb nyert rajta, akkor soros
vesztett rajta, vagy ő is nyert rajta? Akkor Soros összedolgozik az mnb
vel és feleztek? vagy SOROS=MNB
Nincs. Egyelőre. Bár az olaj emelkedett, ami hazavághatná az ország devizamérlegét, de ma már esik. (Kína besegít a forintnak, ha nagy a gebasz, de ezt nem én mondtam)
Aki benne nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki benne nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló.
Jól tudod, de ez akkor is csak hírpánik. Érdemes most a forint ellen menni, mert most minden összeesküdött ellene, de ne felejtsük, hogy funda nincs mellette, szóval sima pánik, mint egy pilótajáték. Az nyer, aki a tetején száll ki. Mindeninek sok sikert kívánok a tetejét eltalálni! Én 10/1 tételekkel shortolom, és az első adagnál tartok 389,021-el. Persze van 386-ról is egy mini adag, ami segít tisztán látni. 382-nél az is jó lesz, és addig kamatozik.
389,694 ismét nagyot megyünk, hála a félévente kamatra kifizetett 1000 milliárdnak kb, jó erős a hortobágyi csüngőhasú pengő! FO$rint +0,35% usdeur +0,13% régiósok 0% körül kivéve : zlotyi -0,10% https://imgur.com/a/uq5RUg4
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)