Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Hát bőven lehetne még mit hova.. Megőrizni ami szép és nem úgy mint a templom felújítások ahol a freskókat kimeszelték fehérre... Fertő tavi természet károsítás megvan ?? Maradjunk annyiban, hogy most is vannak MÉG szép részei, de összeségében látszik, hogy csorbult és folyamatosan romlik... De több szót nem fecsérelek rá. Ti hetes záróra mir vártok ? 395 ??
375 óta ezt mondjuk, közben egy csomó pénzt lehetett volna keresni sima parasztban, és szerintem ennek még nincs vége. Szerintem arra játszanak, vagy játszottak eddig, hogy az FX ne érje meg, vagy túl kockázatos legyen.
Értem, amit mondasz, de az ember csak abból tud kiindulni, amit lát. Amit nem lát, az az, hogy ha az elmúlt 10 évben normálisan kormányoztak volna, akkor most hol tarthatnánk. A magyarok nagy része soha nem járt külföldön, így fogalma sincs arról, hogy ahhoz képest mennyire le van maradva az országa. Az oroszok is tűrnek, pedig ők vidéken aztán tényleg a középkorban élnek.
Talán mert mindenki félti azt a kis kevesét amivel még rendelkezik ? Tudod, amíg a szomszédért jön a fekete autó nincs gáz, majd ha értük jön... magyoroszágon tökéletes példa arra, hogy milyen az, amikor a társadalmi összefogást, jó 100 éve módszeressen kiírtják. Akkor nincsenek hősök... Amikor családokat tudnak tönkre tenni karaktergyilkosságokkal, nem kell ahhoz ablak, elég ha sehol nem kap munkát + nav egy picit megvegzálja.. Ezek a tények. El lehet gondolkodni rajta. És el lehet gondolkodni, hogy miért volt utoljára M1 székház ostromakor...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)