Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
“ Madeinhungary emlékére)” Valaki nyissa már ki a szaunaajtót tiszta ráncos lehet a bőre. Eddig egy szájerparti se tarthat..,, Már a klónjai is elgyengültek..,
Meddig, meddig... Nem kell ez a nyafogás, elvagyunk szokva a negatív sikerektől, az a baj. Túl jó világ volt 370 körül. Amúgy meg az 5. leghájtekebb ország vagyunk, fognak még könyörögni a forintért.
Hidd el Tamas,hogy nincs ekkora relacio. Technikai alapon tort a 22 oktober ota tarto eses forintban,dobalta a magasabb aljakat,es tobben is irtuk,h 383 felett long. Nem ma,hanem egy hete 😀 ki tudta akkor,mit fog csinalni a dollar?
Először egy kis Marutim volt, komoly! 29 liter fért bele kb. csontra tankoltam, de úgy,h egy túlfolyó cső volt a végén, és már folyt ki rajta a benya. "koppra tankoltam":D. ~300 alatt volt a benya, nem is oly rég.
Erről írtam tegnap, hogy az irány évek óta az, hogy az EU-n, de még inkább az OECD-n belül minden adatodat látni fogják. Azon okoskodni, hogy nem adózok a máshol szerzett jövedelem után, nos, azzal jár, hogy az elévülési időig bármikor elkaphatnak. Kisebb-nagyobb esélye van, az adott helyzettől függően. Jól látni itt is, hogy éveken át oda se bagóztak, majd az elévülési idő közeledtével ráugranak a témára. Általános elv, hogy mindenki a létérdek központja alapján adózik valahol. Ha azt látjuk, hogy szerte EU-ban egyre több a bevándorló, akkor a helyi adóhivatal is egyre jobban rá fog feküdni ezekre a témákra, összekötik az adataikat. Lehet, hogy nem lesz egyszerű annak, akinek több helyen is van adószáma (adóazonosító jele). Ugyanúgy nem, mint ahogy tb jogviszony se lehet több országban.
Törölt felhasználó2024. 01. 23. 17:04
Taktikát váltok, leszarom. Fél évig kihúzom, addig csak lesz egy lehetőség. Amúgy meg, ha nincs eur nincs probléma, vagy hogy is volt.
Tavaly október 17.-én 386,305ön nyitott éppen 3 hónapos csúcsra sikerült esnie a csudagazdaság mintavalutájának. Az is megmutatja a csuda erőt, hogy csak idén 10 nap erősödés és 6 nap gyengüléssel eljutottunk 383,2ről 386,3 ra gyalog megy a 10.re és szabadeséssel közlekedik le... "a nemzeti valuták több célt szolgálnak, az egyik, hogy jelzik a nemzeti
gazdaság állapotát (erejét, produktivitását), a politikai rendszer
stabilitását. "
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)