Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Neem. Én 404-et akartam tippelni, és emlékeim szerint elírtam és 414 lett. A 380 azért volt abban az időben a hsz-ek része, mert signal2 bemondta az akkor hihetetlent, hogy legyen 380 és csak akarni kell. Igaza lett!
450 420 430 370 (Ishar tippje) 498 445 461 480 390 470 bandi ezt tippelte: 380! vagy 330!! vagy inkább paritás!!! Paritás majd az EUR bevezetéskor lesz, 2158-ban. vagy 2531-ben.
eur huf 4h: https://kephost.net/p/MTAyMDI3MQ.png Több sávot behúztam, jól kiadja a tetőket, aljakat. 4h boli közepén rohangál, a közepének az alján jelenleg. És amit már írtam hétvégétn, a mostani "erősödés" RSI divergenciát mutat: A sárgás vonalnál még egyezik a charton lévő emelkedés az RSI-s emelkedéssel/mozgással, ellenben a narancsnál már inverz módon megy. Látszólag "indokolt" lenne egy 4h-s középső sávtető 379.3 környéke (MA200), de az RSI sávot letörte, 4h-n akár újabb 25-30 környéki RSI jöhet (vagyis tovább folytatódhat az erősödés). "Ez már a jövő zenéje", mindkét irányban van esélye.
Ahun a kurzor áll, egyhetes gyertya mindenféle betonfal, akadály, bármi nélkül repültünk 372ről 390ig, mint aki a 10. ről ugrott le. Az elmúlt 8 hét alatt iszonyatosan hasítunk felfelé a következő ugrás előtt?( 8 hét alatt jó pár szinttel betonfallal sikerült hősies csatát megvívnunk! itt csak felfelé nem volt támasz) Olyannak tűnik, mintha az orbán menne fel gyalog a 10.re. Egyre fogy a lendülete, zihál, a tüdejét majd kiköpi, néha visszafordul, mert látja, hogy messze van az a 10. ... és még odébb van a tizedik, csak nehogy szívinfarktust kapjon. https://imgur.com/a/HhIq4OB
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)