Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Navracsics időnként a nyilvánosság elé áll és bejelenti hogy ősszel, télen, tavasszal, nyáron, még idén biztosan, de ha esetleg mégsem, akkor jövőre tuti érkeznek az EU pénzek. :) Rendkívüli ember, mindig hiszek neki. :) "Megérdemli" a sok milliós fizetését, megdolgozik érte, abszolút illik a szánalmas Fidesz csürhébe.
Egyre akciósabb lesz kint minden:) Karácsony előtt jól jön.Itthon max. csodálkoznak majd ,hogy az áfa bevétel hol marad. Egyébként Navracsis mit is csinál pontosan?Miért kapja a fizetését? Érdekelne amúgy:)
Ezek alapján azt mondanám,hogy nem hírre. Véleményem szerint ritka az,amikor a hír validál irányt. a Pozíciónáltáság, ezek lerombolása az,ami jól fizet. A hír csak zaj.
Mondjuk ez az OTP-nél is így volt, csak fordítva. Mindenki a 15k-t várta, aztán lett 13k. Most a 14k-t várják. Már certi sincs eladó, árjegyző sincs..mindenki longban?:D Na ebből szokott még nagy pofára esés jönni!
A pszichó a forinterő mellett van. Rengetegen várják fel és sokan be is ültek az elmúlt egy évben devizába. Ilyenkor szeret a tőzsde a nép ellen menni...
Szerintem is törni fogja a 378-at, de szerintem csak azért, mert egyelőre nem mernek széllel szemben "pis@'lni". Majd eljön az az idő is, amikor emelkedni kezd...
Ismét visszatértetek? Azután, ha nem úgy lesz, majd eltűntök! Ha megjelentek ezekkel a dumákkal, akkor már most jó áron van ennyiért és venni kell, mert nemsokára rakéta ;)
Az eddigi makró meglátásaid valahogy nem igazán jöttek be. Benyögöd az ingatlantopikba, hogy vége a válságnak, 5-en rádcáfolunk, te meg sírva elszaladsz. Ezek után nem bitzos, hogy befizetnék arra a kurzusra, ahol a forinterőt megindoklod a magyar vállalati helyzet alapján. Viszont ez a fajta lebegtetés bármilyen hangulatkeltésnek nagyon jó, viszont ez kimerithetné a trollkodás fogalmát is, de szerencsétekre(madein még ebben a különösen erős), akik ezzel manipuláltok/szórakoztok erre nem harap a moderáció.
Szerintem törni fogjuk a 378.2-t, 4h-n 3. alkalommal ütjük, úgy hogy nem indokolt, mi lesz akkor ,ha még támogatja is valami? Az MA200 alatt vagyunk, nincs ami igazán megállítsa. Természetesen, csak ezt tippelem, most pozi nélkül.
Azt írta, ha átmegyünk 380-on, 375-ig akár lenézhetünk. Majd írta, hogy "akár" 374. Csak rá kell nézni a chartra. "Listen to your chart", ahogy írták. EUR USD megy lefele, kicsi dollár erő. EUR HUF!! LE! Ha az eur usd elkezd újra örömködni, a 378.2-nek lőttek. Nem fog örökké tartani. Eléri a stoppokat az árfolyam, onnantól mindenki fut amerre lát.
Úgy rémlikFsociety múlt héten 378,5-ot nevezte meg VIP beszállónak, tegnap v. tegnapelőtt arra gondolt, hogy lehet 374 is, vagy nem. Egy biztos, ha lejjebb megyünk, nem lesz egyenes az út. Tegnap is visszanézett 380 fölé és ott is felejtette magát kicsit. Ami a ft-erősödést valószínűsiti sztem, hogy miközben az USD index 0,4% -ot erősödött, a USD/HUF 0,2-t. Egy rendes ft-gyengülésnél 3-4-5szörös a USD/HUF emelkedés a dollár indexhez képest. Persze ez is gyorsan megváltozhat, ha hangosabbak a medvepiaci korrekciót hirdetők a miki rallisoknál.
Van egy tippem, hogy mi történik. Év végére le akarják vinni a forintot, ameddig csak tudják, ennek fő oka: éves infla amennyire csak lehet, lemenjen, még 1% infla is baromi sok lóvé, kamatköltség. Egyúttal minél gyorsabban akarják csökkenteni így a kamatokat. Aztán majd jön 1x csak jövőre valamikor az "elpattant egy húr".
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)