Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
"Az ATV kérdésére Orbán elmondja, hogy marad a rezsirendszer, az átlagfogyasztásos határ, és az ár is. "Nichts ugribugri!" - nem kell nyúlni semmihez, a stabilitás jobb, mint a piaci mozgásokhoz való állandó alkalmazkodás."
ez a mondat elég szomorú, nem tanult az ársapkás áruhiányból.
Sajnos nagyon ritkák az éles kérdések és még ritkább, hogy egy esetleges kínos kérdésre adott terelő, semmitmondó válasz után az újságíró (és lehetőség szerint kollégái) bulldogként rácsimpaszkodik a témára és izzasztja tovább az alanyt. Feldobnak egy NER-nek kínos témát, kapnak rá egy hazug terelést oszt annyi, az újságíró büszke magára, a hvg kommentárok agyvize meg lefő. Pedig mi veszteni valójuk lehet? Nem hívja meg őket Havasi Berci legközelebb? Nem kapnak háttérinfót? És?
Szerintem ilyenkor a világ pénzét bekészitik:) Az nem fordulhat elő,hogy Orbán szavaira essen a Ft.Ráadásul év vége,valószinűleg idén már csorgunk le..Kell a statisztika - Jövö év lesz érdekes.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)