Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Bocs, Ádámék nem nyerészkedtek, ők loptak. Ennyi pénzt még sikeres vállalkozásból nem lehet kivenni 1-2 év alatt sem Ez mind lenyúlt állami lóvéból van, a hülye is tudja. De ebben az országban ez pár 100 ezer emberen kívül senkit sem érdekel. Ha érdekelne többet is,ezek már rég az országház melletti lámpavason lógnának.
Erős anyag ez a riport, ez tény... Ez sem semmi: Az O/N betéti ráta 18 százalékos szintjére szükséges van, ezt türelmesen fogják tartani – ismertette a jegybank alelnöke. Ja, hát más pénzével én is türelmesen tartanám a 18%-ot... a lakosság meg kap 10%-ot a pénzére...
Az egy dolog, de: "A jegybanki adatokat kiértékelő beszédében rámutatott, hogy a vállalatok a költségek emelkedésénél nagyobb áremelést hajtottak végre több szektorban is, azaz nyerészkedtek az inflációs környezetben."
Nyereszkednek?! És a kormány még az MNB mit csinált?! Miből van Ádámnak New yorki lakása, az el nem költött uzsonna pénzből? A cégek nyereszkednek?! Hát a jbqa-t ennek a hervadt virágnak!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)