Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem blöff volt, de azok akik a számok mögé is néztek azonnal látták, hogy mi van az adatok mögött. Várható volt, hogy be fog dőlni a mutatvány és most éppen ebben az időszakba léptünk. A következő évek a kármentésről fognak szólni, elviselhetetlen terheket rakva a vállalkozásokra és a polgárokra. Vége van, brutális kamatterheket és adósságot fog kinyögni az ország, jöhetnek a megszorítások.
Én is bízom a gyurkában, viharban dől el ki a jó kormányos.Most pedig vihar van, jó irányban állunk 401ft-os euróval vesszük fel a harcot az inflációval, biztos sikerül így utolérnünk Ausztriát,vagy már le is hagytuk? Homályos már egy picit,de pár éve volt egy ilyen eszmefuttatása az elnök úrnak, azthiszem 2020 évekre volt ez vizionálva.
Szkpetikus voltam eddig, hogy Magyarország is kerülhet-e hasonló útra, de ahogy látom a magyar pénzügy politika inkompetenciáját, úgy már ezt sem tartom elképzelhetetlennek. Ma kb olyan a kormány, mint amikor Caligula megtette a lovát konzulnak. :D
Brutális kamatokat kell kifizetni a jövőben, hogy honnan lesz erre pénz arra még sejtéseim sincsenek.---> Nagyjából ott,ahol Argentínában.Sehol.Kitolják az állampapírok futamidejét például.Kamatfizetések elmaradnak. És megyük a lecsóba,de piszok gyorsan.
Az is baj, hogy egy brutális pénznyomtatással és osztogatással felfújt gazdaságnak nehéz lesz előteremteni a kamatokat amikor kiesik belőle a felfújás hatásai. Brutális kamatokat kell kifizetni a jövőben, hogy honnan lesz erre pénz arra még sejtéseim sincsenek.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)