Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ismered ? - A válaszoddal kapcsolatban. - hogy vagy ? - Jól! - Bővebben... _ nagyon szarul!
Törölt felhasználó2022. 06. 10. 13:09
Átesik a 400-on és ez már nem egyszerű felszúrás lesz, akkor fel kell készülni, hogy 400-alatt már ajándék lesz. Viszont így már egyre csúnyábban néz ki a jövője is.
A gyenge forint mögött szerintem is a pUnió áll! Gondoljatok bele ! Nem tankolhatnak a külföldiek négynyócvané ! Mit csinál a SorosUnió??? Gyengíti a forintot. 600as eurón nekik csak 1.2euró lesz a benzin itthon :D!
Jo, de a Digi ner cég lett. Az más. Ez nem extraprofit,nem ár emeles, hanem strategiai ár kiigazítás, amit a lipsik okoztak, mert Brüsszelben elzartak a penz csapot. Idezet volt a hétfői origo, 888,vadpajtasok...stb oldalakrol.
Akkor most lepjunk. Tudtam, hogy gyava vagy, mint az osszes loser fideszes. Tobbet ne reagalj, mintha itt se lennek. Eljen orban, hajra elore a csod fele! Hogy orulj te sikerember :D
legjobb lenne, ha eltakarodnal. de ha szeretned, szivesen talalkozom is veled, kicsit beszelgetnenk arrol, mit lehet es mit nem. ne felj, semmi eroszak! na?
Az meg az árfolyam rögzítését jelentené az EUR-hoz, onnantól elvennék a saját mozgásterüket ami miatt érdemes saját devizát tartani egy országnak. Gyakorlatilag EUR bevezetés lenne 480-as árfolyamon.
Az azonnal 6-800Ft-os EUR-t fog eredményezni, mert abban a pillanatban aki él és mozog át fogja váltani minden megtakarítását minden lehetséges csatornán amíg lehet.
parszor mar kertunk, hogy irjal normalisan. a tegnapi anyazasodat a moderator jovahagyta, hiaba jelentettem, szoval a kurva anyadat. remelem nekem is elnezik, hogy azonos mertekben reagalok a semmirekellosegedre
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)