Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Talán azt még látják a pártban honnan jön a pénz mert más nekik nem számít, most éppen azért van zavar az erőben, mert nem jön, mert a zelvtársak nem csak korruptak, hanem már a holdról is annak látszanak.
Ez mitől mínusz ? Andre Kosztolányi idézet : A pénz világa nem mindig szép világ. A pénznek radioaktivitása van; korrumpálni képes, és gyakran az emberek leggyűlöletesebb tulajdonságait hozza napvilágra.
nagyon remelem, hogy mindenfele egyeztetes nelkul kilepteti az orszagot az eu-bol. ide totalis csod kell, ehezes, halal, pusztulat, hogy ez a reteg tanuljon valamibol.
Beleolvastok pár fidess-es potentát face-kommentjeibe, akkor meglátjátok, hogy az eu kilépés igenis meglévő veszély. elképesztő sötétség és ostobaság uralkodik.
500-zal meg konnyebb lesz. 1000-nel pedig eleg lesz a forintbol levagni 3 nullat es 1 eur = 1 huf. Na ilyen meg gyurcsotany idejeben se volt lippsikeim!
Majd este bemondja a Híradóban Nagy Márton, hogy ott van jó helyen az árfolyam ahol van, és egyébként is ez is jó a "zembereknek", mert könnyebb a 400-al fejben számolni, mint pl. 373 Ft-tal...
Szénné keresem magam azzal, hogy időben kiléptem a HUF táborból a megtakarítások terén, de nem felhőtlen az öröm, mert az ingatlan az ugye HUFban denomináltnak tekintendő, meg az összes (lelépésig) jövedelmem HUFban jön, ezért ez mind leértékelődik most.
Én már kezdek összezavarodni, gyengül a forint megint. "Az a forint, ami hagyományosan a régiós devizákkal együtt szokott mozogni." Már épp jókor jött szentdoktorminiszterelnökúr iránymutatása, mindjárt meg is hallgatom. Remélem erőt ad. Kell ide gyorsan egy békamenet a forintért. Esetleg még egy szentmise szentdoktorminiszterelnökúrért.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)