Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Komolyan ilyen együgyű ország nincs még egy....hallgatva néha a sok hülyeséget, olyan mintha egy 93 ezer négyzetkilométeres gumiszobában laknánk. Sajnos külföldről is egyre jobban ez látszik.....
Nagyon uncsi. Először a 90' évek végére, majd az uniós csatlakozásra, majd konvergencia programokban 4-6 évek távlatában igérgették. Közben pedig inkább távolodunk, mint közeledünk. De mindegy is, a birkáknak mindegy, ők nem járnak nyugatra, simán elhisznek ezeknek mindent
Törölt felhasználó2022. 05. 19. 20:38
kezd az az érzésem lenni, hogy addig várjuk hogy lemenjen 370 környékére, és az asszonyt is átváltsuk, míg 420 nem lesz
Lézer Jani szerint 10 ev mulva nem fogjuk eszrevenni a kukonbseget hazánk es Ausztria között... Vegulis egy konjunktúra utan, ha nem sikerült utolerni,meg előzni, akkor majd most, amikor orkán erejű a szél szembe... Van meg fideszes, aki ezt beveszi? (költői kérdés volt, mert mind)
lényeg az , hogy a kanyarban a leva , ron , pln beelözte a huf - t. :: )) regota nem nézek m1 - t , sokmindenről lemaradtam : : )) 2030 - ban letoljuk az eu- t a sztradarol
Igen, ez is igaz, en csak a jelenlegi képet neztem, higy az egyelőre ék. Aztan siman lehet barmi. Ami miatt felfele gondolnam, az az, hogy a 400as arfolyam korrekciója usdhufban gyönyörűen f61re jott le, vagy ott ott akar kesz is lehetett a korrekcio, plusz egyben kitores visszateszt is. A nagy lokalis csucs kivetele eseten varom a 410-430 között bárhova. Ha 370be lemenne, ott nalam penz, paripa valtasra fog kerulni. Uhyanis gyanus, h miert szamolnak eves 4%os noveledessel, ha Q1 8%volt...nyilvan azert, mert a masodik felev kornyeken földbe állhatunk.
Az ékből lehet meg csatorna és akkor mehet felfelé is… De-feltételes mód- a csatorna ebben az esetben is túl szűk lehet további csúcsokhoz. Szelesedni kellene az alakzatnak, ha 400 fölé akarna tartósan menni.
ez a legszomorúbb nekem, hogy falun, kisvároson nincs más, csak ezek a rabló Coop/CBA, és ott sem termel meg mindenkit mindenki, meg nem süt, nem vág disznót tehát be kell menni a drága termékekért, és mégis leszavazott rájuk... a saját kirablóikra, akik utána most is katonai teherszállítón/luxusjet gépeken repkednek parolázni szerteszét a világon, nyilván nem is értik, hogy ezt egy ilyen kis ország se el nem bírja, se nem fair közpénzből, és hogy ezeket másra vették, de ez csak a jéghegy csúcsa, épp novákkati show-elnök legutóbbi megjelenése miatt jutott eszembe. A főlényeg h saját megnyomorítóira szó nélkül leszavaznak, mert fel sem fogják micsoda autoríter rendszer épült ki már minden szinten! Így meg itt 50 évig is lehet mutogatni h mekkora a demokrácia!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)