Meg szeretnélek nyugtatni afelől, hogy abban, amit írtam, semmi nekedugrási szándék nem volt, szerintem jól értettelek, de köszönöm, hogy ezzel a kis kiegészítéssel még jobban pontosítottad :)
Hát igen, ez tényleg az emberek hülyítése. A késő-kádári gyerekkoromban hallottam ilyen megmagyarázós viccet, hogy a faszi elmeséli a nőnek, hogy nem az van, hogy ő impotens, hanem hogy ő tulajdonképpen úriember, akinek azért kicsi és puha a szerszáma, hogy ne fájjon a nőnek. Hát valami ilyen ez a fideszes unortodox magyarázat, hogy miért jó nekünk a magas infláció, miközben ők az egész országot b.sszák.
Hát igen, ez tényleg az emberek hülyítése. A késő-kádári gyerekkoromban hallottam ilyen megmagyarázós viccet, hogy a faszi elmeséli a nőnek, hogy nem az van, hogy ő impotens, hanem hogy ő tulajdonképpen úriember, akinek azért kicsi és puha a szerszáma, hogy ne fájjon a nőnek. Hát valami ilyen ez a fideszes unortodox magyarázat, hogy miért jó nekünk a magas infláció, miközben ők az egész országot b.sszák.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)