Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Üdv Kedves Csoporttársak Kérdezném van-e olyan ingyenes vagy előfizetéses felület, ahol a legjobb megközelítő rövidtávú/hosszútávú előrejelzéseket/elemzéseket lehetne vizsgálni az EUR/HUF vagy USD/HUF kapcsolatban? Gondolom nincs tuti kristálygömb de azért biztos valahol ráéreznek legalább az irányra. Köszönöm ha nincs ilyen vagy nem tudtok megértem.
FOSrint, ismét a legsz@rabb! FOSrint 378.865
+3.835 +1.02% zlotyi 4.7132 -0.0046 -0.10% cs korona 24.6105 +0.0585 +0.24% bolgár leva 1.9558 +0.0006 +0.03% szerb dínár 117.625 +0.065 +0.06% román lej 4.9460 +0.0037 +0.07% horvát kuna 7.5482 +0.0015 +0.02%
Par napja irtam, hogy a Fed mentoovet dobhat, hat dobott is. Azert Powell is megeri a pénzét meg a FED, na 🙂 nehogy a tozsdek bezuhanjanak. Ez most jo lehet a forintnak, nem is kicsit. Buy the rumour, sell the fact.
Amíg van tőke az elmúlt evekbol addig menni fog a lakas. Jo lokacioban nincs is kínálat. Nagy esest csak akkor varok ha egyeseknek nem lesz kenyerre, valasok, meddosegek kovetkezmenye. De azok nem feltetlen a jo lokaciokban lesznek, mert ott amugy is van le.
OTP napi: EURHUF napi: A február végi gyors
forintgyengülésnél kialakult mélypontról
és az elért tetőpontról berajzolt
trendvonalak közötti mozgás
határozhatja meg a lehetőségeit.
Pár napja újra enyhén felfele kezd állni,
trendszerű is a mozgása, így talán a felső
részét a szűkülésnek 390,63 körül
elérheti újra.
Ehhez a 382,8-as szintet kellene átlépje.
Ez a szituáció inkább a momentum
kereskedésnek kedvezhet, vagyis a
túladott és túlvett zónákban lehet jobb
helyeken pozíciót nyitni. Ellenállás: 390,63; 398,4; 406,25.
Támaszok: 367,18; 359,375 ui: itt mindig el lehet olvasni a hetit: https://www.otpbank.hu/elemzesikozpont/hu/Elemzesek
Olvass at az ingatlan topikba. Ott sincs valasz csak ket velemeny. Evileg kene essen de a magas infla miatt lehet h nkabb un trezorok maradnak a keglik.
Nem csak az, hanem a tőke és konverziós korlátozások. Nem vagyok meggyőződve róla, hogy a rubel most tekinthető konvertibilis devizának. Akkor meg az árfolyamnak nem sok köze van a valósághoz. Az a kérdés, hogy ha az egyszeri orosz Moszkvában venne 100 000 USD-t, azt milyen árfolyamon kapja meg, ha megkapja.
Magas kamat mindenhonnan elszívja a fölös pénzt, de az ingatlan több összetevős ,oda az infláció ( ami kéz a kézben jár a magas kamattal) miatt viszont megy a pénz.
nem ingatlan topic, de szerintetek hasonlo trend indul meg a 2% netto hozamra kiadhato budapesti ingatlanokbol is? mert onnantol, hogy nem emelkedik tovabb a tegla ara, onnantol tobbet er egy 10%-os kotveny
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)