Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
raiffeisen ,otp háború óta hasonlóan mozog ma rafi 8,9% otp 9,7% otp long , huf long , huf 370 -375 között sávozott , ma nagy igény lett magyar termékekre is, dax + 2,79 ,usa indexek is jók ebben környezetben tudott a huf 370 alá menni
Ez önmagában kevés egy ekkora erősödéshez. Sokkal nagyobbat ment a HUF, mint akár a PLN. Más (is) lehet a háttérben. Mindenesetre a 380 feletti vételek ismét nem festenek túl jól.
Hááát hosszú távú forint erősödés szerintem elég necces! Valószinűsithető volt ezen a héten az erősödés mázlijuk is volt a mai nappal.Nemsokára jönnek a hirek.a forint a világ legerősebben erősödő valutája:)) Minden kamatemelésnél vagy megszólálásuknál eljátszák ezt! De most öszintén ki fektet be ilyen ország fizetőeszközébe? Spekulativ céllal megértem,de hosszú távra? Különösen választás után.Azért ne feledjük mit művelt a picidiktátor.V4-nek annyi.Rezsicsökkentésnek valószinű annyi!Nemsokára ujra vöröscsillag lesz a parlament tetején! Mert nekünk az a jó.Reméljük a falat azért nem épit ez a Fa__:)))
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)