Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Orbán miatt esik a forint. Megbízhatatlan. Nem határolódik el egyértelműen az oroszoktól. Kilépnek a NATO-ból. Menekül a tőke. Putyinék először Ukrajnát foglalják el, aztán Moldávia, majd Magyarországon alakít ki bábkormányt. Lehet, hogy Orbán is kevés lesz nekik. Életveszély van.
Kakadu Peti ma bejelentette, hogy a magyar honvedseg meg tudja vedeni az orszagot. Fevr 27,Orban: csak a Nato tud teljes vedelmet garantalni. Megy am a szarkeveres... Ebbol lesz az, h kb a hataron kávéval, süteménnyel várjuk őket. Durva...
Megkerdezhetem te mivel foglalkozol,hogy ilyen magas lorol beszelsz masokkal?A ti oldalatokon elvileg nagy az elfogadas meg a tolerancia,ja hogy olyankor nem ha rolatok van szo?;) Rohadtul nem erdekel a kozhangulat,jo nagy bunko voltal azzal akire valaszoltal es velem is az vagy.
Gergőke, a fideszes gyógyszertári eladó véleménye rendkívül fontos és hasznos, csak erőlködj tovább. A fel le pontokat nézd néha ki mellett áll a közhangulat. Nektek fideszeseknek végetek, erkölcsileg mindenképp.
383,7 alá kellene zárni egy korrekcióhoz, egyébként nagyon szép trendben jött fel… A sáv egyelőre kitart. EUR/HUF nálam 161% napos hetes pivotot ért 1.0894 nel technikailag !!!! Lehetne pullback. HUF nak is jot tenne.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)