Jelentés mikor várható a cégtől? Féléveset találtam erre az évre H1-re, akkor gondolom majd valamikor 25 elején fogunk tisztán látni, hogy mennyire zártak nyereséges évet. Illetve arról infó, hogy mtáv részvényekre mi a stratégia? Hold vagy fogják realizálni? Mert utóbbi esetén az brutális pénz lenne, amiből mehetne srv meg szép osztalék is. (ettől lehetne várni kis fellendülést elsősorban, nem? Annyira azért nem likvid és sztár a papír, hogy hirtelen minden kisbefektető elkezdje venni, a nagyokat pedig gondolom nem érdekli) Én is vettem pár hete kb 10 ezer darabot, mert tetszik a potenciál, ami feltételezésem szerint benne van, de érdekel ki mitől várja a robbanást? Van több infótok?
A nyereségböl kell költeni srv-re. + Eplényben behavazott. Továbbra is optimista vagyok a szezont illetöen. Szerintem ez a szezon pluszos lesz. De tartom, hogy el kell adni szöröstül böröstül, ha képtelenek tartósan nyereségessé tenni, illetve akármit kezdeni vele. pl.állami támogatást behúzni a tvoábbi fejlesztésre.
Ez még a deltánál is mocskosabb. Tuti be fogják önteni 200/alá a nagy meghúzás előtt. Mert menni fog. A matáv miatt jövő. Tavaszra mtel 1500 felett lesz, igy kb 1.5 milliárd Ft nyereség lesz rajta, plusz osztalék. Kizárt hogy itt rohadjon el.
Botrány, hogy itt senyved 230nál, miközben mtáv 1300+ Szerintem még lesz borítás 210ig, be is álltam pár szintre pár ezer darabra. Többet most nem ér. Nagyon pang, vevő (piaci) nincs, csak a öntögető jön 2-3 naponta.
ENEFI - THE BEST