Tisztelt "boole"! Nem értelek, azt mondod információkkal rendelkezel, egyetértesz velem, hogy a CHR Invest Kft. nem építkezni jött ide, mégis azt írod, hogy "elkezdődhet a felértékelődés"....
Esetleg körvonalakban megosztanád velünk, kisbefektetőkkel, hogy valójában mit is akar a CHR Invest Kft?????
Mint írtam szerintem senkinek nem lenne semmi baja azzal, ha a Soós Csabát megszorongatta volna a kettő alapkezelő....Mert ezeket a határozati pontokat Ők is el tudták volna érni....
Szerinted az OTP Alapkezelő azt hiszi (Szalma Csaba), hogy ha bekerülnek a társaság vérkeringésébe a CHR Invest Kft delegáltjai, tudja majd Őket irányítani...Én nem hiszem...
Itt valami más van a levegőben, bizonyára valami féle háttéralku...mert ugye abból van mindig...nem is kevés....
Nyilván nekem több információ van a birtokomban, de egyébként teljesen egyetértek veled. A CRH Invest Kft. nem is építkezni jött. Nekem sem szimpatikusak, de ez nem jelenti azt, hogy bizonyos kérdésekben nem lehet azonosan szavazni. Itt most mindenkinek figyelnie kell és senkiben sem szabad megbízni.
Én meg azt mondom tisztelt "boole", hogy a CHR Invest Kft a kisbefektetők szemszögéből maga az ördög. Én a legutolsó közgyűlésen nem voltam ott, de láttam mikor lendületbe jöttek, 09.04.én..Nem tetszett, ahogyan felléptek...de ezt már leírtam...
A Soós Csabát más eszközökkel is meg lehetett volna fogni, ahoz nem kellett volna a CHR Invest Kft.. Nagyon bizalomgerjesztő a tulajdonosi összetételük....
Most komolyan, ne gondolja már senki komolyan, hogy ez a Kft építkezni, befektetni, vagy esetleg értékteremtés miatt jött ide....
A most hozott döntéseket az ördöggel is összefogva meg kellett lépni, mert a cégjegyzési anomália és a vétó jog, Soós Csabán kívül másnap nem osztott lapot. Én más miatt aggódom igazán, de azt nem osztom meg.
Azért mert a közgyűlésen egyes kérdésekben az OTP együtt szavazott a CRH Invest Kft-vel, nem jelenti azt, hogy egyeztettek volna vagy mindenben azonosak az érdekeik. Mint ahogy azt sem jelenti, hogy az OTP és az Allianz ne értene egyet. A hatályos jogszabályok szerint az OTP alapkezelője egyébként sem egyeztethetne az Allianz alapkezelőjével, de ez nem jelenti azt, hogy ne támogatnák egymást, ha arra szükség lesz.
"a CRH Invest Kft-vel szóba sem szabadott volna állnia...Semmilyen infóval nem rendelkezünk a társaságról"
azért a cégadatok elég sok mindent elárulnak:
CRH Invest Kft, ügyvezető:Bajor András Gyula, tulajdonosok: <ugyanazon a címen bejegyezve mint a CRH> Nones Holding Kft <kisebbségi>, Lexan holding Zrt <többségi>. A lexan tulajdonosa Bajor András Gyula, a Nones tulajdonosa Szivek
Nem értek a véleményeddel egyet! Az OTP alapkezelőnek a CRH Invest Kft-vel szóba sem szabadott volna állnia...Semmilyen infóval nem rendelkezünk a társaságról....
A Soós Csabát meg kell szorongatni, azt az OTP Alapkezelő miért nem az Allianzzal együtt csinálja (bocs: csinálta)...
Na az nem lett volna az OTP Alapkezelő érdeke....
Itt egyedül az Allianz felügyel ill. felügyelt, de szerintem nem sokáig....
Szivek, Svájc, CRH Invest kft....összerakod a képeket nem is leszel annyira optimista....
Ha érdekében áll. Joggal lehet arra számítani, hogy ha a CRH Invest eltérő véleményt képvisel, akkor nem fog vele szavazni. Szerintem jók az arányok és a részvényeseknek most jobb esélyeik vannak, mint Soós Csaba tejhatalma alatt. Azonban a CRH Investben nem bíznék meg. Most vennék egy kicsi részvényt, mert esélyt látok arra, hogy a felértékelődés megkezdődjön.
Nyilvános Részvénytársaságnál (nyrt.) a 33/2016 (I/8) számú közgyűlési határozat (zárt közgyűlésen hozott )! És a lényeg zárójelbe van rakva. Milyen bizalomgerjesztő ezt olvasni!
Azért ajánlom Mindenkinek olvassa át részletesen a közgyűlési határozatokat.
Tartalmas......
ENEFI - THE BEST