kicsit sok az ismeretlen
pl érkezett-e lé a cégbe
mi lesz a román perekkel, termelnek-e még
ki fér a húsosfazékhoz, stb
valóban akarják-e fejleszteni a céget
vagy veszteség minimalizálás folyik illetve nyereságmaximalizálás bizonyos szereplők részéről
van-e állami hátszél újabban
Igen ez egy jó kérdés, Romániában nagyon sok pénz "elégett"...Nem volt megfelelően megvizsgálva az a piac, egyértelműen nem szabadott volna oda menni, mint befektető...
De szerintem ezt már Ők is tudják, utólag okos az ember...
Kivizsgálás? Szerintem a csődegyezségi megállapodás után ennek már nem sok esélye van...Persze sok hitelezőnek (kötvényesnek), még
mindig "szálka" ez a téma...
Igen Ő ezt kommunikálta, és azért a társaság vette is a saját részvényét...Természetesen lehet vitatkozni az srv-on, de mivel könyv szerinti érték alatt történik ezért a részvényesek szempontjából értéknövelő lépés...
Egyébként a 09.04. közgyűlésen az akkor megválasztott IT tag elmagyarázta miért nem jó a srv...Mekkora rizsa volt az..............
Sajnos nem, legalábbis nekem ez jött le közgyűléseken...Én mindig azt mondtam, hogy ez a társaság alul van értékelve..a tőzsdei árfolyam nem a valós képet mutatja...
Várható volt, hogy ilyen alulértékelt könyv miatt ez fog bekövetkezni....
Igen Én azt mondom, ha nem megy valami akkor fel kell számolni a társaságot... Csak egy gubanc van a dologban...Fel lehet számolni könyv szerinti értéken is (mikor mindenki tudja, hogy jóval többet érnek az eszközök a könyv szerinti értéken)...Vagyis a felár valahol lecsapódik, na az biztosan nem a kisrészvényesek lesznek....
ENEFI - THE BEST