"Nekem az a gyanúm, hpgy valójában nagyon kicsi a valódi közkéz."
ez hígítás előtt volt igaz, kb 2.5m rv, nagyrésze Soósnál és az alapoknál volt
így remekül lehetett "mozgatni"
a közkéz kb annak tízszeresére duzzadt és felfelé várható volt hogy valamelyik "kényszerrv-es" megjelenik kitárazni
Az OTP úgy szavaz, ahogy azt a CRH elvárja. Ne kérdezd, hogy miért, nem tudom mi lehet az oka. Csak Bolevácz Éva kapcsán volt köztük véleménykülönbség.
Hiába szavazta meg az OTP annak idején a saját részvények vásárlását, most annak tiltását fogja megszavazni. Valami van a háttérben, amiről mi nem tudunk, amiből mi kimaradtunk. Mi csak a költségeket fizetjük, erre tartanak minket. A haszonból, de még a tőkéből se hajlandóak velünk osztozni.
tibi, a forgalom kicsi mióta megvolt a gigahígítás, pl
180 napos 1 568 396 156,2550
a kv-esek buy and hold stratégiát alkalmaznak szvsz
srv-vel kevesebb mint 2m lett felszíva szvsz
vigkrisz, együtt küzdöttünk a csőd alatt, ismersz. Én azóta is ott voltam a cég körül, láttam, amit láttam. És azt kell mondjam, sajnos Művezetőnek van igaza.
Soós Csabát már kicsinálta a CRH, most Te, kisrészvényes kaptál üzenetet a CRH-tól. A saját részvény vásárlás tiltása neked szánt üzenet.
Vagy Te úgy gondolod, hogy ha készpénzre váltották a cég egyedüli, komoly értéket képviselő eszközét, és ott van a készpénz, amit visszajuttathatnának, nekünk, akkor az a helyes út, hogy újra kockára teszik, megpörgetik a rulettkereket? Mert a saját részvény vásárlás tiltása azt jelenti, hogy mi ebből a cégből soha egy fillért se fogunk látni. Én biztos nem venném egy olyan cég részvényeit, ahol a legnagyobb tulajdonosok és a zsebükben lévő menedzsment még csak reményt se adna arra, hogy viszont lássam a pénzem. Kiktől várnád azt el, hogy a részvényeidet egyszer majd megvegyék?
Szia muvezeto. Szerinted miért akarják megtiltani azt, ami nem kötelező, csak lehetőség és úgyis ők döntik el? Talán S. Cs. előbújik a szekrényből és nyom egy buy gombot? Számomra ez az 5. pont teljesen értelmetlen. Azt sem lehet tudni, meddig érvényes.
Egyébként a 30% feletti közkéz simán lenyomná a crh-otp szetelmespárt. Nekem az a gyanúm, hpgy valójában nagyon kicsi a valódi közkéz.
Én a véleményemet fogalmaztam meg, ha Neked elfogadható a CRH Invest Kft ténykedése a társaságnál, akkor Én a véleményedet tiszteletben tartom.
De Én sem értelek Téged...Gondolod azért írnak le valamit, hogy azután az ne úgy legyen????? Lenne ennek értelme????
Ezt most nem értem, össze van hívva egy rendkívüli közgyűlés 2016.02.29-re, ennek a megismételt közgyűlése 2016.03.11-re (10:00-ra), még egy rendkívüli közgyűlés 2016.03.11-re (10:00-ra), és ennek megismételt közgyűlése 2016.03.22-re.
Akkor 2016.03.11-én 10:00-kor egyszerre lesz két közgyűlés?
Az, hogy azt szeretné a CRH, hogy "a Társaság és a Társaság kapcsolt vállalkozásai számára Enefi részvények vásárlásának megtiltása" az még nem jelenti azt, hogy az úgy is lesz. De ezt nem a kisbefektetők fogják eldönteni. Az lesz, amiben az OTP és az Allianz megegyezik a CRH-val. Így volt ez a csődtárgyaláson is, hiába ugrálnak a kicsik, semmit nem tudnak befolyásolni.
Nem igazán értelek, most jön a lengyel pénz, kirakták SCS-t és hamarosan jön a közgyűlés a továbbiakról. Egyenlőre nem látom, hogy miért aggódsz ennyire. Egyébként örülök a kezdeményezésednek, bár a többség, akik érintve vannak, nem olvasgatják ezt a fórumot.
ENEFI - THE BEST