Köszi @eszpe2; csak ma 6x kötötte le az árfolyamot 1-1 db-bal. (taps) Áldásos tevékenységének köszönhetően -3,85 %-ban zártunk ma. Sajnálom, hogy ez csak engem zavar; nekem ez virtuálisan milliós bukó, ami érzésre nem jó. Gondolom gyűjtöget, de ez akkor is gusztustalan. Hátha foglalkoznak vele...
Egy darabos, lekötögetős speki barátom, kérlek válassz más részvényt! Sokat kerestél már ezen, a napi max. 10 db részvényed eladásával, ideje választanod egy másik, illikvid papírt, amit szanaszét shortolhatsz. Köszi. (Még jelentett senki Téged?)
Milyen csalóka ez a közel +4%-os emelkedés... Kisbefektető pajtás csettint, ejha, végre! - erre meglátja, hogy az egész napos forgalom 6 M Ft volt csak... egy használt autó ára. :(
"Nőjön be az orra luka", annak a kedves befektetőtársunknak, aki rendszeresen 1-1 (egy!) darabbal köti le az árfolyamot. (mérges fej) Gyűjtögetsz? Mi a célod?
z: 3470, legvégén felkötötték 3300-ról. Egyébként borzalom ez az árfolyam, veszegetik is néha, de ha csorog még nyáron, elérheti a 2023 februári MOL takeover árat. Pedig azóta ez egy teljesen más cég lett.
Én is, remélem látható lesz már valami javulás, korábbi kisebb projektek élesedése miatt is, de 25Q1 óta minden Q-ban volt valami egyszeri negatív "meglepi", illetve magyaráznivaló. Akármilyen is lesz a Q2, most az időjárásra nem foghatják szerintem. Chicano Attila és El Niño barátok. :) . "A Solcastpv magazine által ismertetett kutatásában kifejtett hatás már a májusi magyarországi napenergia-termelési értékekben is megmutatkozni látszik. A rendszerirányító MAVIR adatai szerint ugyanis - a Solcast által szintén előre jelzettgyengébb évkezdet után májusban a hazai nagy napelemparkok 25,44%-os havi kihasználtságot értek el, ami a legmagasabb májusi érték a naperőművek hazai történetében." . A rettegett klímajelenség hozhatja el a magyar naperőművek aranykorát - Portfolio.hu
Alteo Nyrt.
egész magas színvonalú, és meglehetősen informatív (Wallis jelenlét ellenére).
a menedzsment is jónak tűnik.
ez az év már komolyabb EBIDTA-t és eredményt sejtet.
A METÁR életbelépése mérföldkő lehet a cég életében.
ugyan még illikvid, de 3 befektető kapott kb. 160 ezer db-ot a Wallistól, lasssan kezdenek forgalmat és közkézt csinálni.
Ez persze kell is, hiszen tőkeemelést terveznek. (Magyarországon kívül szeretnének terjeszkedni, ami a jelenlegi helyzetben inkább pozitívum)
Tevékenységileg E-Starhoz hasonlítanak (másban nem), de alternatív energiák felé mennek, kevesebb önkori és lakossági, több ipari ügyféllel.
A kötvényekből befolyó pénzből jelentős Ebidtát tereme4lő cégeket vettek eddig.
A Wallis miatt nem valószínűsíthető az E-Starhoz hasonló végkimenet.
Kérdés, mennyire akarnak kisbefektetőket is beengedni.