Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Sehmet
Sehmet péntek, 11:15

Már megint az a fránya szakértelem! :-D
Az Integritás Hatóság legmagasabb kockázatú kategóriába sorolta és vagyonnyilatkozat-tételre kötelezte... a két éve elhunyt Potápi Árpádot, korábbi nemzetpolitikai államtitkárt, majd az alábbi listán már javította a Face-s bejegyzések után. :) 
.
https://integritashatosag.hu/a-legmagasabb-kockazatu-vagyonnyilatkozat-tetelre-kotelezettek-listaja/
dexter péntek, 11:09
Előzmény: #218157  maxwax
Ok, nézd meg. Csalódni fogsz.
dexter péntek, 11:08
Előzmény: #218149  maxwax

Semmi közöm, még csak a tiszához sem, nem hogy Ungerhez. Csak ha baromságot látok, akkor amellett nehezen megyek el.

"Amúgy mi is történt? Magukhoz vontak 4 előrehaladott ügyet, de nem az igazi nagyhalak ügyeit meg sem piszkálták - Matolcsy fia is éppen vásárolgat, nem fél, hogy bukhat.  Ez tény, ez nem kritika."

Orbán testvére, Orbán Áron nem nagy hal? Szuverenitásvédelmi Hivatal volt elnöke,  Lánczi Tamás nem nagy hal? Nyilván nem maga Orbán, Lázár, Rogán, stb. Ha ők nem kerülnek letartoztatásra 4 éven belül, akkor az baj. De ha a kvetkező választásokig ezek az emberek legalább előzetesben lesznek, szeintem az már jó.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) mintegy 30 ezer oldalnyi dokumentumot adott át az előző jegybanki vezetést és az MNB alapítványainak működését vizsgáló országgyűlési vizsgálóbizottságnak. Szerinted ezt mennyi idő lesz átolvasni, értelmezni, feldolgozni, rendszerezni? És ez csak azok, amit önként átadtak. Egy nyomozás során ennek a szokszorosa áll elő. Szerinted mennyi idő ebből megalapozott vádat felállítani? 1 nap, vagy fél? Csak mert itt kb. ilyen elvárások vannak. Neked mennyi idő lenne mondjuk csak átolvasni?
maxwax
maxwax péntek, 11:02
Előzmény: #218155  dexter
Tudod, én a tényeket fogadom el és te csak nagyképűen próbálsz sértegetni, beszólogatni minden konkrétum nélkül. Megnézhetjük, az elmúlt egy hónapban kinek volt több kommentje - biztos nyernél.
GajdicsNemErti péntek, 10:59
Előzmény: #218154  maxwax
Teljes erővel dolgozik, a bíróságok fölött viszont nincs hatalma. Törvényeket sem tud módosítani. Tudod, hatalmi ágak elválasztása ŕs hasonlók.
dexter péntek, 10:57
Előzmény: #218150  maxwax

Mi van az utolsó 20 hozzászólásomban? Hogy engem igazol és nem téged?
Mondanám, hogy vicces vagy, de inkább szánalmas az erőlködésed.
maxwax
maxwax péntek, 10:55
Előzmény: #218151  GajdicsNemErti
Tényleg lépnem kell, de nem ferdítek. Bizonyára vannak gyorsabban átadható ügyek és persze az ellenkezői is. Viszont, ha valaki úgy kezd egy munkának, hogy már kész felmentést ad magának a kudarcért, a lassúságért, akkor miért kellene hinnem, hogy teljes erővel azon dolgozik, hogy mielőbb eredményt mutasson fel? Ez nem egy egyetemi kutatás, ahol van idő, mert itt társadalmi elvárások vannak.
GajdicsNemErti péntek, 10:49
Előzmény: #218149  maxwax
Matolcsyt hamarosan a parlamentben hallgatják ki. A nagyhalakhoz vélhetően több előkészület kell. Emellett a kishalaknál benne van, h elkezdenek kitálalni, Hankóból simán kinézem ezt, és akkor a nagyhalakat is könnyebb lesz kifogni.
bigyula péntek, 10:49
Előzmény: #218140  maxwax
Az is elhangzott a beszélgetésben, hogy csak jövőre áll fel az EU ügyészség Magyarországon. Addig megteremtik a feltételeket (iroda, ügyészek, stb.). Ehhez képest az újonnan felállított hivatal szupergyorsan állt fel. Nem vitatom, hogy lehetett volna korábban is elkezdeni a felállítását, de biztos van oka, hogy csak kb. 1 hónapja állt fel. Én ennél nagyságrendekkel fontosabbnak tartom Sulyok, Polt, és az ügyészségek vezetőinek eltávolítását, mivel bármikor, bármilyen ügyet el tudnak fektetni, ahogy láttuk eddig is. Többek között ezért is kellett egy új hivatal, ugyanazokkal a jogkörökkel, mert nem volt biztos, hogy a takarítás ilyen gyorsan fog menni. Persze bőven van még takarítani való az ügyészségeket, de ez már egy új vezető dolga lesz.
GajdicsNemErti péntek, 10:47
Előzmény: #218140  maxwax
Az egy évvel erősen ferdítesz. Az ügyész pedig azt mondta, van h 1 év, van, hogy 3-3,5. A jogerős ítélet és  "bíróságra kerül az ügy" között meh elég nagy különbség van. A jogerős azt jelenti, h a fellebbezés is megvolt, tehát másodfokon/meg akár afölött is megtárgyalták. Unger sztem azért mondta be a hat évet, h az elvárásokat menedzselje. Okosabb lett volna, ha azt mondja, h mikor kerül bíróság elé az ügy/mikor kezdenek el letartóztatnj embereket, mert arra kevesebb időt is bemondhatott volna anélkül, h később ezért felkérdezzék. Én elégedett vagyok az elszámoltatás jelenlegi tempójával.
maxwax
maxwax péntek, 10:46
Előzmény: #218148  dexter
Hm, elég rákattintani az utolsó 20 megszólalásodra. 
maxwax
maxwax péntek, 10:45
Előzmény: #218146  dexter
Legyél már olyan kedves, igazold!
Érintett vagy, hogy ennyire véded Ungert és csapatát?
Komolyan mondom, keresd már vissza, mikor írtam erről utoljára! Ma is csak annyit tettem, hogy kijelentettem, eddigi tevékenységük engem igazol és le is zártam.
Amúgy mi is történt? Magukhoz vontak 4 előrehaladott ügyet, de nem az igazi nagyhalak ügyeit meg sem piszkálták - Matolcsy fia is éppen vásárolgat, nem fél, hogy bukhat.  Ez tény, ez nem kritika.
dexter péntek, 10:42
Előzmény: #218145  maxwax

"Nem írtam, hogy konkrétan ebbe a topikba írtál, hanem a teljes fórumra vonatkozott."

Hát most megint lyukra futottál, mert ezen a topikon kívül még 1-be (egy céges) szoktam írogatni, de oda is van, hogy hetekig nem, csak akkor ha valami esemény van.

(ez nem az én nehéz napom, hanem úgy látszik a tied, mert a hülységcunamiból ma nem tudsz kijönni)
dexter péntek, 10:40
Előzmény: #218145  maxwax
Nekem nincs rossza napom, sőt. Csak a baromságok szoktak zavarni.
dexter péntek, 10:39
Előzmény: #218142  maxwax

Elég elolvasni az utolsó pár hozzászólásodat.
De gyakorlatilag az összes NVVH-s hozzászólásod erről szól.

Majd térjünk rá vissza 1-2 év múlva, hogy hova jutottak. De egy 30 napja felálló szervezetről (amiben épp hogy 1 napja kezdtek el nyomozók dolgozni) már most véleményt mondani, nem a józanságot és a racionlitást tükrözi.
maxwax
maxwax péntek, 10:35
Előzmény: #218143  dexter
Úgy látom, nehéz napod van. Mennyit buktál, hogy ennyire ideges vagy?
Nem írtam, hogy konkrétan ebbe a topikba írtál, hanem a teljes fórumra vonatkozott.
dexter péntek, 10:34
Előzmény: #218141  maxwax

"Ejnye, átléptél egy határt!"

Milyen hatrt lptem át? Hogy leírtam, hogy egy értelmes nőnek tartalak? Vagy azt, hogy az NVVH-val kapcsolatban nem tudsz racionálisan gondolkodni, amit az irracionális elvárásaid hűen tükröznek?
dexter péntek, 10:31
Előzmény: #218141  maxwax

"Én baromira nem töltöm itt az életem, veled ellentétben."

Baszki, néz már után hányszor szoktam ide hozzászólni, mielőtt folytatod a hülyesgcunamidat.
Naponta 1-2x szoktam ide benézni, de van, hogy napokig be se nézek.
maxwax
maxwax péntek, 10:29
Előzmény: #218139  dexter
Ha vita, akkor legyen.
"de ebben a dologban nem tudsz racionálisan gondolkodni, mint itt többen és csak vagdalkozol hülyeségekkel hergelve magad, másokat és egymást (pl. itt napi szinten többször)" - Igazolnád - dátum kommentem sorszáma megadásával?
Érdekel, bár nem érek rá, hogy megvárjam, de amikor lesz időm, elolvasom.
maxwax
maxwax péntek, 10:03
Előzmény: #218139  dexter
"Egy értelmes nő vagy, de ebben a dologban nem tudsz racionálisan gondolkodni, mint itt többen és csak vagdalkozol hülyeségekkel hergelve magad, másokat és egymást (pl. itt napi szinten többször)."
Ejnye, átléptél egy határt!
Én baromira nem töltöm itt az életem, veled ellentétben.

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek