Nem kell engedélyt kérned, nem látom, hol írtam ilyet. Én a már végtelenül unalmas rinyáló beírásaidra hívtam fel a figyelmet. Láthatóan itt éled ki a frusztációidat, ami azért elég gáz.
H. beírt egy redditen névtelenül, bizonyíték nélkül terjedő állítást. Lehet, hogy igaz, lehet, hogy nem, még az is lehet, hogy döntő. Lenne! Mert azok után, hogy Polt emberét sikerült jelölni, ennek már nincs különösebb jelentősége, és remélem a Tisza ez utóbbi miatt vétóz. . Nem értem Bakàt. Ennyire nincs képben, vagy mi az oka? (Igaz őt is háromszor jelölte Sólyom, mire a parlament elfogadta a Legfelsőbb Bíróság élére. Tragédia lenne ha elindítaná ezt a "játékot".)
Mielőtt tolod ezt a szokásos mantrás baromságot az elszámoltatásról (ami mellesleg nagyon unalmas hogy naponta többször beírsz), olvasd már el, amit Heisenberg írt.
Ez eddig nem jött szembe. Így azért tényleg érdekes a jelölése és a személye. Nyilván nem felelős a családja tetteiért, de azért na... Így nem csoda, hogy vannak fenntartások vele szemben. Az mondjuk jogos kérdés, hogy a politikai múltját, a családját, az összeférhetetlenséget nem nézik meg?
Odaig olvastam,h a jelszavad mindig a becsulet volt.. amit itt ossze fake news-oztal ,meg propagandaztal öregem,mikozben allitolag nem vagy sem propagandista,sem fideszes,az minden volt,csak nem becsületes. Dehat ugye kinek hol van a léc,a te értékrendedbe ez lehet ,hogy belefért, végülis akkor hihető.
Pusztán az, hogy a testvére érintett az Aranykonvoj ügyében.. En szimpatikusnak tartottam az embert, de ezekután nyílván óriási hiba lenne kinevezni. Amit nem értek, hogy most tényleg: ennyire nincs arra kapacitása az elnöki hivatalnak, hogy legalább az ilyen, teljesen egyértelmű összeférhetetlenséget kizárják?
Úgy kell annak, akik ilyenben benne voltak. A mi megyénkben is vannak elítélt ügyvédek, és az Ügyvédi Kamarából etikai vétség miatt kizártak is, akik sem ügyvédi, sem jogtanácsosi tevékenységet nem végezhetnek. Az én jelszavam mindig a becsület volt, és ez nemcsak külső kényszer, hanem belső késztetés, mint a valódi vallásos embereknél! Bármelyik oldalon van az, aki bűncselekményt követett el, kapja meg a megérdemelt büntetését, melynek ugye két célja van, a retorzió és az önkéntes jogkövetésre nevelés! Hó, ma húzós napom volt, két komoly, anyagilag is az, ügy a bíróságon. Septem artes liberales Triviumának gyakorlati alkalmazása. De azért ide benéztem. :)
Na,aztan holnap Sehmenczer megjelenik vajon a nagy hirrel, hogy a tuntetesek hatására ujra kinyitott az Error háza? Meg hogy milyen gyenge ez a kormány,hogy így meghátrált?
Nekem ez régi vesszöparípám. Egy jogásznak nemcsak az a dolga, hogy jogi szöveggé konvertálja, amit kérnek töle, hanem kötelessége jelezni, ha szar van a palacsintában, illetve ne müködjön semilyen módon közre, ha valami büncselekmény gyanúja áll fenn. Pedig, ha begondolunk, szinte minden szerzödést jogaszok készítenek elö, szóval ahol ut´´olag kiderül, hogy az adott szerzödés pénzmosást, sikkasztást, színlelt ügyetet takart, ott erösen felmerül a közremüködö jogász felelössége.
És ma ki lett mondva a Parlamentben: a maffia bűncselekményeiben szerepet vállaló jogászok büntetőjogi felelőssége fennáll, és mind ki kell vizsgálni. Büntetőjogi és anyagi felelősség.
Az érintettek már vicsorognak, fejhangon sivítoznak.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!