Másik topikban ezt így oldották meg: disco kedd, 14:08 a tisza kormány megalakulása utántól számold a 134. napot :) ki, ha tudod :))) De volt már ott lehulló falevelekhez kötve, októberről is volt szó, de nekem az a sanda gyanúm, h lesz az még kijjebb is tolva. Meg fogják magyarázni, h miért, ettől ne félj!
Miért tiltakoztam volna? Vezető volt? Nem! De a te tiltakozásodat sem láttam a NER-es Diákhitel Zrt. - minisztelnök-jelöltté, majd miniszterelnökké lett - volt vezérigazgatója ellen? 😁😁😁
Ligeti, az ősbolsi? A Gyucsány-kormány Belügyminisztériumának és Rendészeti Minisztérimának titkárságvezetője, utána pedig a Transparency "függetlenobjektív", gyűlölködve fröcsögő jogi igazgatója? Hahahaha! 😁😄😁
Ha egyszer utat tör a "szakértelem", az a technikában is látszik! . Toka honvédelmi miniszter úr csónakja tönkre megy alatta, a Gripenje lezuhan, stb. . Ajjaj! Most majd jön a gazdaság tönkre vágása megszorításokkal? . Ja, és a Neue Züricher Zeitung már aggódik a jogállamiság miatt!
A három jelölt közül nagyon remélem, hogy Ligeti Miklóst fogják választani elnöknek. Tudás, elhivatottság, az elmúlt évtized munkája abszolút alkalmassá teszi.
Én is szerettem sokáig. De aztán ... hát ... elfogytunk. Belőlem kifogyott a szufla. Ide már csak főleg a jelenlévők véleményének olvasása vonz, és igyekszem csak akkor írni, ha van mire reagálni. Magyar hozott számomra is némi reményt, ezért is követem még mindig a közélrti topikokat. Üdv.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!