Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Istvan78 2026. 07. 10. 17:04
Előzmény: #213138  Peterbond
Ő és az árnyalatok: ha káderhiány problémák miatt van egy-egy mellényúlás, akkor ebből rögtön arra következtet, hogy NER 2. Kész röhej!
Nem könnyű betölteni minden posztot úgy, hogy az óbaloldali se, de Fidesz múlttal se legyenek kinevezve emberek, de jó lenne, ha lenne nekik államigazgatási tapasztalatuk. Elég nehéz helyzet, de megoldható. Az összes minisztérium összes államtitkára, helyettes államtitkára, kormánybiztosa, de a közmédiák vezetői együtt sok száz embert jelentenek. Itt-ott lehet mellényúlás, de van korrekció, hisz többek közt erről szól a rendszerváltás, hogy minél szélesebb körből merítsenek véleményeket és hasznosítsák.
maxwax
maxwax 2026. 07. 10. 16:19
Előzmény: #213132  euler
Látom, nem változol. A szokásos kommunikáció és manipuláció.
Tudod, azért, mert nem kedveled MP-t, az ország többsége megválasztotta és legalább négy éven át ő a miniszterelnök. Tuti nem hibátlan, de még így is jobb mindenkinél.
Állandóan mondogatod, hogy "jó vergődést". Hogy ki vergődik? Nem mi, hanem te egészen azóta, mióta MP megjelent 2024-ben.
Peterbond 2026. 07. 10. 15:59
Előzmény: #213132  euler
"Képtelen vagy árnyalatokat érzékelni másnál, mert a saját prekoncepciod mindent felülír."
.
Most tényleg azzal vádolsz amit te csinálsz? Pont hogy itt én vagyok aki árnyalatokat lát te meg folyamatosan mindenben a prekoncepciódat. Nem én neveztelek Csőlátónak.  Nem én hívok (Tisza/Fidesz) szektásnak mindenkit aki nem értet velem egyet. Nem én látok mindenben NER 2.0-át és mindent ehhez kötök.  Most se tudtál mást mondani csak a vitakultúrámat szidni de valójában semmit nem indokolva hogy mi is azzal a baj.
.
Én szerintem érveltem te folyamatosan sértődötten lelépsz ( "jó vergődést", "tipródjatok nélkülem" ) mert nem tudsz válaszolni majd visszajösz 5 percre rá mert Sehmet olyasmit írt ami neked tetszik bár valószinűleg nulla alapja van.
.
Neked is Jó hétvégét!
Vackoros 2026. 07. 10. 15:39

https://hvg.hu/eurologus/20260710_helyreallitasi-alap-unios-forrasok-karman-andras
Ez is sikerült!! Orbánék mehetnek a kukába ahova valók!! 
csendben 2026. 07. 10. 15:32
"10 milliárd eurónyi forrást hívhat le Magyar Péter kabinetje." : fidesz fanok figyeltek?
signal2
signal2 2026. 07. 10. 15:03
Előzmény: #213134  Shortelek

EZek szerint az ügyészségnek és a rendörségnek nincs elegendö bizonyítéka egy leartóztatáshoz, vagy aprósággal nem akarják, hanem elöbb a lehetöl legszélesebb bizonyítékgyüjtést végzik. Már, ha végzik. 
A Tisza-Kormáy annyit tehet, hogy mivel hozzáfér a fidesz-kormány alatti belsö kormányzati anyagokhoz, azokat átadja.
Shortelek 2026. 07. 10. 14:58
Előzmény: #213115  euler

"Az is természetes, hogy Lölő és Tiborcz itthon vásárolgat, Orbán, Rogán, Matolcsy, Lázár stb. felelősségre vonása egyre felejtősebb"
Ez bizony hatalmas nagy probléma, azoknak már előzetesben kellene rohadniuk, már akiket el tudnának kapni, és még a bűnüldözés főembereiről nem is beszéltünk, régi, új legfőbbszügyésznek már börtönben kellene ülniük, ha ez nem lesz akkor MP mélységes csalódás lesz, és jöhet a tényleges rendszerváltás 4 év múlva mondjuk a momentummal.
euler
euler 2026. 07. 10. 14:15
Előzmény: #213128  Peterbond
Na még ez belefér, aztán tiprodjatok nélkülem!
.
Csak annyi, hogy tisztában vagyok az aprózó "vitakulturaddal", de nem veszem át. Képtelen vagy árnyalatokat érzékelni másnál, mert a saját prekoncepciod mindent felülír. Nehéz lehet mindenkiről mindent tudni, sőt még a gondolatait is "hallani".
.
Elnézést az ekezetekert, mobilról megy.
Jó hétvégét mindenkinek!
euler
euler 2026. 07. 10. 14:02
Előzmény: #213127  ngergo1985
Nem is próbálkozok ilyen mély tévhiteket cáfolni, bár előbb írtam a témában Gazembernek.
Neked és csak neked természetesen mindenben igazad van, volt és lesz. ;)
Nekem meg ezennel unokazos pihi lesz.
Testardo 2026. 07. 10. 14:00
Előzmény: #213126  euler
Csaxólok (vagy hogy a bánatba kell mondani ), hogy a "jövõ áprilisban majd meglátjátok " az már el is múlt, és szerencsére megláttuk.
Testardo 2026. 07. 10. 13:55
Mi újság a dk-nál ? Vannak még annyian, hogy egy ultipartira össze tudnak jönni ?
Peterbond 2026. 07. 10. 13:55
Előzmény: #213125  euler
"Tudom, hogy a NAV elnököt utólag ideiglenesítették. A baj az, hogy egyáltalán szóba került a neve, a kőkemény ner-szolga múltjával. (Ajánlom a zöld dossziés Horváth András írását a témában.)"
.
Képzeld tudom olvastam. ezért is örültem hogy változtattak és nem ő lesz a végleges. És képzeld tudom hogy nem ez volt az eredeti cél. Nekem pl pont az tetszik az egészben hogy van visszacsatolás. Ha valakiről kiderül hogy a népnek nem tetszik mert vaj van a füle mögött akkor változtatnak. 
.
"Nem az a gond, hogy valaki fideszes volt, hanem milyen aljasságokat csinált a rezsim érdekében".
Pont ezt mondtam hogy semki ilyet nem tudsz az Exim bankosnál de azért egyből a fentiekhez soroltad. a saját tanácsod nem fogadtad meg és igazolod amit mondtam. Mindegy kit nevez ki MP az rossz lesz és Fidesz 2.0 épül. Mint Sehmetnél a Fekete Győr úgy komcsi hogy 90 után születet és a nagyapja aki tényleg az volt akkor hal meg amikor ő 10 éves volt. 
.
A többivel csak azt mutattam be hogy nem valami következetes vélemény ez részedről hogy mi számít "fideszes" múltnak hanem amelyik érv éppen megfelel, de a lényeg hogy a narratíva van meg előbb és ahjoz igazítod a valóságot.
.
Sehmettől én nem félek. Vicc is lenne. De azt a gerincet amit nagyon emlegetsz érdekes hogy rajta sose kéred számon. Nekem is a hazugságai és a manipulálása az ami fáj. Én Adaniktól se félek ( Bohár, Deák ) vagy a Geritől ( aki Huth ). Csak mélységesen megvetem amit csinálnak. És pont abból tudom hogy jó irányba mennek a dolgok hogy ezer kaparnak ellene.
ngergo1985 2026. 07. 10. 13:53
Örülök, hogy egyik állításomat sem cáfoltad meg arról, amit írtam, hogy miket, kiktől,és milyen kontextusban szoktál írni. 
Mivel most írok neked,téged megszólítva, most pazarlom rád a nemes gondolataimat. Azt hiszem itt a fórumon ugyanolyan jogom van irni bárkinek, és azt hiszem bárkiről is,mint neked, nem kell ehhez semmi sumákság. 
euler
euler 2026. 07. 10. 13:43
Előzmény: #213122  ngergo1985
Téged se a széles látókörödért fognak elrabolni! :))
De miért pazarlod rám nemes gondolataidat akkor.
Persze csak sumákban, másnak címezve. (Ja, a gerinc!)
euler
euler 2026. 07. 10. 13:38
Előzmény: #213119  Peterbond

Tudom, hogy a NAV elnököt utólag ideiglenesítették. A baj az, hogy egyáltalán szóba került a neve, a kőkemény ner-szolga múltjával. (Ajánlom a zöld dossziés Horváth András írását a témában.)
Bodacz és a társai már helyből ideiglenesek lettek. Nem az a gond, hogy valaki fideszes volt, hanem milyen aljasságokat csinált a rezsim érdekében. 
Bodacznál a hírtv-s munkássága: Lendvay-utca (Pikó), filozófusper (Gábor György), drogteszt a független újságíróknak (Szele Tamás). Ezeket nem semlegesíti egy elnézést kérés. Vissza is lehet utasítani egy felkérést, persze ahhoz gerinc kell. 
Az atv-s munkássága mennyiben hitelesíti? Szinte közmegegyezés volt itt a fórumon is, hogy az atv álellenzéki, hitgyülis tv, és csak azokat hívják be akik kritikája elviselhető a rezsim számára. Magyarán veszélytelenek. 
Hadházy nem volt az, nem is láttuk az atv-n. Persze nem ez tette hiteles ellenzékivé a szememben, hanem a korrupció elleni - sajnos magára hagyott - küzdelme. Persze aztán lehet mondani, hogy na, és mit ért el vele. Meg ő is fideszes volt. Ő megdolgozott érte, hogy ezt semlegesítse. Magyar kért már bocsánatot? Ruffot támadta a rezsim? Nem tudok róla.
Legyen neked garancia Ruff és legyen igazad, de nem Ruff kormány van. Ha ő nem tudja végigvinni az elképzeléseit legfeljebb feláll.
.
(Egyébként tényleg nem értem miért féltek ennyire Sehmettől és a tőle sokkal gyengébb Kenyerestől is, ha a fidesz már megsemmisült, egyre erősebb az egypártrendszer, minden kiválóan alakul? Nem lehet, hogy nem is vagytok olyan biztosak a dologban ...?)
ronaldinyo 2026. 07. 10. 13:20
Előzmény: #213123  ronaldinyo
éljen rákosi éljen rákosiazt mondta pozsgai orbán rákosi bácsi 2 -aki nem hiszi járjon utána.és az is lett tényleg-most már csak a számüzettettés hiányzik.uff
ronaldinyo 2026. 07. 10. 13:18
Jönnek az uniós ezermilliárdok! Megígértük, megcsináltuk.Az imént megkapta Magyarország uniós újjáépítési terve az uniós pénzügyminiszterek egyhangú jóváhagyását! Ezzel a végső akadály is elhárult az uniós ezermilliárdok hazahozatala elől.Sokan nem hittek benne, sokan lehetetlennek tartották, a Fidesz akadályozta, mi pedig közben 3 hónap kőkemény munkával megcsináltuk. Az uniós ezermilliárdok végre odakerülnek, és arra mennek, amire menniük kell: a magyar emberekhez, hazánk közlekedésének, energiaellatásának, egészségügyének, vízellátásának és vállalataink fejlesztésére.Mindenkinek hálásan köszönöm, aki részt vett ebben az emberfeletti munkában!Éljen a haza! Éljen az európai Magyarország!
ngergo1985 2026. 07. 10. 13:03
Előzmény: #213120  Peterbond
Tudod, Euler olyan mint Sehmet, csak "kicsiben", és balról! :) Ha még nem ismerted volna ki a hozzászólásai alapján. Szerinte itt mindenki Tisza-birka, mert jelenleg nem kritizálunk egy 2 hónapja sem regnáló kormányt az eddig meghozott döntéseiért. Mert ő azt hiszi, hogy a 16 év alatt szisztematikusan felépített Orbán rezsimet majd 1 alaptörvény módosítással, meg pár jogszabály és törtvénnyel ukkmukkfukk össze lehet roppantani,és 2 hónap alatt virágzó demokráciát lehet ebben az országban építeni. Picit el van tájolva a fazon, de sokan már megszoktuk. Ő ugyanazt csinálja mint Sehmet, csak nem index és mandiner cikket másolgat be, hanem általában Lattmann, Bartus(Amerikai Népfasza), meg Mandula Viktor féle posztokat és cikkeket. Annak a Mandula Viktornak a cikkeit, akinél gusztustalanabb baloldali "újságírót", de hívhatnám baloldali propagandistának, a Nyugati Fény nevű baloldali (DK)propaganda médium tulajdonosnál még nem látott ez az ország kb. Ez az ember Tisza-birkáz itt mindenkit bal oldalról, miközben balos (tehát DK-s) propagandistát idézget(ett) sokszor az elmúlt hónapokban. Szóval így viszonulj hozzá, nem érdemes vele sem "beszélgetni".
euler
euler 2026. 07. 10. 12:29
Előzmény: #213117  gazmber
Nagyobb bakot nehezen lőhettél volna mint ezzel a ner1-ezéssel.
Persze még mindig ez megy, aki nem Magyar hívő az csak fideszes lehet, de minimum dk-s. Kényelmes, primitíven leegyszerűsített és önbecsapó világlátás. szvsz :))
.
Igaz már a székház- és a bányaügy óta rühellem Orbánékat, és csak hátrányom származott a ner-ből. De most azokkal kellene együtt bégetnem, akik közül sokan pár éve még a másik oldalon tették ezt. Meg is tenném, de baljós jeleket látok, azonkívül, hogy nem is vagyok rászorulva az új rendszernek se a jóindulatára, tehát azt mondom amit gondolok. 
Igazából számomra érdektelen, hogy meddig vergődnek még a magyarok, mire tényleg elindulnak a demokrácia felé.
.
Végül egy vers mindenkinek:
https://baratsagportal.hu/romhanyi-jozsef-lepketanc

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek