Az elmúlt 16 évben nem volt olyan hónap, mikor ne törtènt volna valami korrupt/törvènyellenes dolog a NER/ fidesz házatáján . orbánék a pofánkba röhögtek, majd jött a szokásos Soros, Brüsszel, libernyák, Ukrajna stb. kiadott "válasz" . Nem hallgattak a jó szóra, szándékosan csinálták tovább, mert tudták, hogy nincs ALTERNATÌVA aki leváltaná őket
Aki bizonyíthatóan bűncselekményt követett el, mint írta. A bizonyíthatóság a probléma. Pl. annak a polgármesternek az ügye, aki lombkorona nélküli lombkorona sétányt építtetett viszonylag egyszerű szerintem. De kétlem, hogy a nagyok úgy jártak volna el, hogy nincs minden maximálisan alápapírozva. Bőven meg tudtak fizetni profi ügyvédeket. Semmit nem ér, ha tudod, hogy nem oké, de nem tudod bizonyítani. Ezen fog meglepődni a nép, nem fogják érteni. Pl. rendkívüli módon csodálkoznék, ha Orbán Viktornál vagy Mészáros Lőrincnél bármi olyat találnának, amiért a magyar jogszabályok alapján börtönbüntetést kapnának. Persze lehetnek csodák...
Imádom, amikor szenvedsz! Bizonyára amit leírtak, az mind hazugság volt. Szeretem, mikor azt képzeled magadról, hogy te vagy a legnagyobb lángész az univerzumban. Kár lesz érted, mikor majd elhunysz, a sírba fog szállni veled ez a mérhetetlen tudás....Brühühü És akkor vissza fog süllyedni a világ az őskorba.
Az első 34 listán befutott fidessesből 25-en döntöttek úgy, hogy nem veszik fel a listán szerzett mandátumukat. Már tudják, hogy arra a pár hónapra nem érdemes beülni.
Tóth Gabi telesírta a médiát, hogy milye nehezen él meg, közben alibi munkára kapta a havi netto 1,3MFt-ot, mint kiderült, kapott az NKA-tól tavaly 14MFt-ot, plusz a DPK-s fellépésekért 1,5MFt-tot. Ami eddig kiderült, 2025-ben az kb. 32-35MFt. És gondolom a TV2-be sem ingyen járt be. És telesírta a médiát, hogy milyen nehezen él meg és kuponokat kell gyűjtögetnie. Hát a jó k. anyját. Remélem az összes alibi kifizetést visszaveszik tőle, mert ezek nagyrésze mögött nem volt valódi teljesítmény. Bentről meg majd elénekelheti "a börtön ablakában"-t, persze csakis hamísan, ahogy szokta.
Nem kell semmit "elismernem", amit írtam érthető, aki bizonyíthatóan bűncselekményt követett el, azt ítéljék el, ami lehet pénzbüntetés, felfüggesztett vagy végrehajtandó szabadságvesztés.
Szerintem is, de én azért - figyelemmel a mindenféle eljárásokkal való kommunikációra - szerintem másfél-két évig elhúzzák nagyobb megmozdulások nélkül, de akkor már kormányozni kellene. Olyan déja vu érzésem van arra vonatkozóan, hogy a Tisza-féle "kormányzással" amolyan Gyurcsány-féle időszak várható. De várjuk ki! Ha nincs 2002.-ben és 2006.-ban vereség, akkor a Fidesznek soha nem lett volna kétharmada, ami talán jobb is lett volna. Addig azonban fel kell állni egy hiteles, régi vezetéstől mentes pártnak mind a jobb-, mind a baloldalon.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!