Valszeg jogállami módszerrel se lehet majd itélkezni felette, mert le fog lépni, a nagy harcosnak ez lesz a lezárás, szégyenszemre valahol a világban fog bújdosni, rettegve a bármikori elfogással.
Úgy tűnik, érdekelt vagy egy neres szerződésben, ha ennyire fontos neked, hogy a futó szerződés megmaradjon. Rossz hír akkor neked, hogy azt is meg fogják nézni.
Lehet, de szerintem orbán van annyira öntelt, hogy úgy hiszi, ő megfoghatatlan. Én nem gondolnám ezt. Ha nem lépnek a magyar hatóságok, akkor ott ez EU is. Figyelj, ha valakit meg akarnak fogni, akkor megtalálják a módját, a jogot lehet így-úgy csavarni, csak jogászkodás kérdése.
OV az egyik legnagyobb politikus, ezt ne felejtsd. Túlélésének záloga MP bukása, más célja nem nagyon maradt. Ehhez persze idő kell, de ha sikerül neki, ő lesz a hős.
OV nemhogy marad, de elég magabiztos is. Mentelmi jog nélkül megy neki a következő körnek. Ő valszeg nem csinált semmit, csak az emberei és ők is csak többnyire túlszámláztak, meg persze úgy nyerték meg a pályázatokat, hogy rájuk volt kiírva valódi verseny nélkül. Ezekkel szinte lehetetlen mit csinálni ráadásul 2021 óta elévült már minden, pedig ott történt a legtöbb mocskosság. MP-nek ez még visszanyalhat, ha magasra teszi a lécet. A meglévő futó szerződésekre kell koncentrálni és a rossz struktúrákat vissza- átalakítani. A férgese meg majd kihullik magától. Nem könnyű feladatra vállalkozott.
Tegnap én is olvastam, de számomra ez már kb "összesküvés-elmélet". Orbán számára az nem pálya. Ki fogja komolyan venni ott, ha itthon ilyen súlyos vereséget szenvedett? Más pozíció, ha valaki kormáynfő és más, ha valakit nagyon de nagyon elvernek egy választáson, ha egy ország valakivel ennyire elégedetlen. Orbán inkább eltűnik egy másik országba, sem megvárja, mi történik itthon. Az a 2,5millió szavazó pedig gondolkodjon el azon, hogy ez az ember nem őket akarta képviselni, hanem csak a személyes hatalmát akarta megőrizni. Sz@r ügy, amikor a választónak ezt fel kell dolgoznia.
2 dolog: 1. mivel Orbán nem vonul vissza, továbbra is politizál, így szerintem eldőlt, hogy ennek a topik-nak maradnia kell, amíg el nem takarodik a közéletből, 2. kérdezem, hogy az itteni PedoFidesz hívő tagozatnak mi a véleménye arról, hogy Ocsmány és az egész PedoFidesz magára hagyta a Digitális Polgári Köröket, a maradék nem fogja úgy érezni, hogy átverték? :)
Pedig a vezér megmondta, 2,5 millió ember bízott bennük és ezt meg kell hálálni. A fő tolvajok már menekülnek, cserben hagyják a birkáikat.Ha nem lehet korlátlanul lopni, minek is mennének "dolgozni". Van akkora összelopott vagyonuk, hogy még az ük ük ük unokájuk is pompában élhetnek. Csak valamilyen adóparadicsomot kell keresniük, ahonnan nincs kiadatás. Lehet, a bitcoin árát is most ezek verik fel, kell valami eszköz a pénz kimenekítésére.
FB-n olvastam, de milyen igaz: "Eddig csak arról olvasni, ki nem ül be a fidess frakcióba. A végén kiderül, hogy nem találnak 52 bátor embert, aki felvenné a mandátumot"
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!