Van már elég adatuk hogy rájöjjenek vége van. A digitális térben már fél éve elbukták a választást. Nem kell hozzá statisztika bárhol nézed a komment szekciókban teljes ellenzéki fölény végig uralják a digitális teret a kormányt megdönteni vágyók. Maradt a 20 ezerből megvásárolt nyugdijasok tömege akik kevésbé aktivak a digitális térben, és a megvásárolt szavazatok burgonya tyúkok 10ezeres bankókért a gettókból plusz a befenyitett állami szférában dolgozók. A kőgazdagra hizott neres felső réteg csak gazdag de mennyiségileg nem tömeg. Ez digitálisan a zombi alvó szavazó bázis jelentős részük eleve nem is látható csak kis részük és totális elnyomást tapasztalnak bárhol is nézed. 100 kommentből 75 nem kormány párti.
Szerintem is. Sosem értettem az ilyen emberekert. Ok, 1 milliárd megoldja a saját és gyerekei jövőjét. Mi a bánatnak kell sokszázilliárd vagy ezermilliárdok?! Kitörölheti vele a valagát. Az elmúlt fél évben 2 olyan ismerősöm halt meg rákban, akik milliárdosok voltak. Ha jön a kaszás, rohadtul mindegy, hogy 1 milliárd van a számládon vagy 2000.
Minek sietne? Hatvanpusztát úgysem tudja magával vinni, külföldi bankszámlákon meg biztosan sok százmilliárd várja őt. A törvény szerint a választások után még 1 hónapig hatalmon lesz, így van ideje mindent elrendezni. Gondolom az iratsemmisítők 24 órában üzemelnek, az a fontos, ne legen bizonyíték. Demokráciában meg nincs börtön bírósági ítélet nélkül. A fideszmaffia annyira átszőtt mindent, hogy mindenhol van emberük. Még az is lehet, hogy tényleg csalással győznek, a csalást meg senki nem fogja vizsgálni, ha hatalmon maradnak. "Polt" majd kijelenti, nincs mit vizsgálni, minden rendben volt. Ahogy eddig is tették a kétes ügyeknél, amit nem sikerült máshogy elgereblyézni.
Nem, már nem biztos a dolgában, de küzd, mint malac a jégen, és minden lehetséges ponton igyekszik egy icipicit megbillenteni a pályát. A sok pici billentés együtt iszonyú lejtést eredményez. Azért persze közben gondol arra is, hogy mi lesz, ha mégsem jön össze, és nyilván mindenhova is igyekszik taposóaknákat telepÍteni. Ugyanezekre a rendszerváltó oldalnak semmi lehetősége. Viszont lelkesedéssel és áradással elég sokmindent lehet pótolni. Megláttyuk. Én elmegyek ikszelni, oszt majd kiderül, mire jutunk.
Csak nemhogy egy lélekvándorlásnak vagyunk szemtanúi? „Jézus pedig így könyörgött: Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek!” (Lukács evangéliuma 23:34" Én ateista vagyok, de ezt az igét, igen megfontolandónak tartom és javaslom számodra..
Sajnos szavazatszámláló bizottságokban sok helyen lesznek kártevők úgy érzem érzékeny pont és ha csak keveset is, de lefognak rontani nagyon sok helyen. Abban bízom rekord magas részvételi arány lesz és a közönyt a fásultságot felül írja az erősödő remény. A magyar nép egy kiherélt leuralt sarokba szorított birka nép lett, árnyéka a 100-160 évvel ezelötti önmagának. Talán felébrednek talán már elég a nyitott és érdeklődő fiatal akik csak azért is elmennek. A nagy számú csalás és megvett szavazat ellen csak a még nagyobb számú ellenszavazattal lehet nyerni. Az este kitett Tisza filmet most reggelig 970 ezren nézték meg nyílnak a szemek.
Anno írtam: "Már 2011 -ben leírtam, később kis kiegészítést tettem, tehetnék újabbat, de ide belefér minden.: ---A fidesz pénz átmosó-forgató helyei ahol évente kb 1500-2000 milliárdos nagyságrendben mosnak át közvagyont és ellopott magánvagyont, átkonvertálnak az fideszközeli csókosok, rokonok részére magánvagyonná, a vállalkozásokat közpénzen veszik, hatalmas túlárazással dolgoznak, erre a hatalmas nyereség és ezt osztalékban kiveszik. __Látszólag minden törvényes, mégis meglopnak téged és az országot, mert a törvényt törvénytelenül alkották, alkalmazzák. - közbeszerzések, Paks, Kínai beruházások,- MNB, - bankszektor, - értéktõzsde, - Energetika, olaj, gáz, --- K+F pénzek lenyúlása a NIIF-en keresztül- energia szektor, - NAV, --TAO, - Sportberuházások, Olimpia , utózöngék pl. 2028-ra- építõ ipar, - letelepedési kötvények, - MTVA, Média, - reklámok, kommunikáció, - állami cégek alvállalkozói, - trafikmutyi, - földmutyi, - ingatlan mutyi, - erdõgazdaságok, - találmányi díjakban részesedés,- honvédség, ............... ügyvédi irodák, akik ezt megjogszagértik duplán bûnösök, a joggal élnek vissza!! Kisebbb összegeket meg pofátlanul mindenütt lenyúlnak ahol lehet. ...Kiderült még a manyup is mutyival volt megspékelve, a vagyon tőzsdei elemeinek és egyéb értékeinek értékesítése puszipajtások feladata volt, akik elrakták a hatalmas jutalékot, és még ár alatt is tudtak maguknak vásárolni. -- Aki tudatosan ár a saját országának, AZ HAZAÁRULÓ!!"
Az egyszerű ember el sem tudja képzelni, mennyit lopnak a csókosok. Csak lölöt meg tiborcot látjuk, mert azt a vagyont már nem lehet elrejteni. Ráadásul a fillérekért megszerzett vagyonra lehet olyan támogatásokat beszerezni, ami a befektetett pénzt megsokszorozza. De vannak olyan vállalkozók, akik a helyi önkormányzatokat fejik, olyan összegekkel, hogy ne legyen ennyire feltűnő. Láttuk romulusz zsírleszívását, mint fideszes csókos. Ilyen esetek naponta ezrével történnek és ha, nem megy a fidesz ellen, soha nem derül ki. Ez már hozzá tartozik a mindennapokhoz. Számtalan olyan szerződés van, mint totgabi titkárnő kamu szerződése, ezzel díjazva a hűséget....talpnyalást. Ne feledjük, ez nem orbán zsebéből meg, hanem a közösből. Guruló dollárok???? Nevetséges szlogen a repkedő forintmilliárdok mellett. Ráadásul ez mind a magyarok zsebéből.
Talán abban bízik, hogy a sok csalással megnyerhetik. Csomag osztogatás, pénz osztás, határon túli magyarok szavazati, szavazátszámláló bizottságokba "megbízható" fideszesek beültetése különböző pártszínekben.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!