A neten terjed egy mém, miszerint a Pedofidesz egyedül nem tud kormányt alakítani, ezért a szavazólapon a Fidesz mellett a Mi Hazánk mellé is be kell húzni az X-et, mert csak így biztosítható a többségük, csak így nyerhetnek. Na, ettől be is csokiztak a fideszes pedofilok, mert feljelentést tettek a mém készítője ellen. Nem véletlenül fosnak, mert a legalja, gondolkodni nem képes, analfabéta szavazókra hajtanak, akik simán elhinnék azt, hogy 2 X-et kell behúzni.
Kaphatnának támogatást a NER-től, de ezek annál sokkal éhesebbek. Amit sikerült a zsebükbe tömni, azt már csak a saját kényeztetésükre hajlandóak fordítani. A kampányra elköltött közpénz meg szintén a csókosok zsebében landol. Még ezt is ellopják. Nem mondhatnánk semmit, ha csurig lenne az államkassza, de az nemhogy üres, hanem hitelekkel van teli. Már a kamatokra is hitelt kell felvenniük. A legnagyobb piramisjátékot építették fel. A berakott pénzt nem fektetik be, hanem felélik, az újabban érkezők fizetik a korábbiaknak a kamatokat.
Most olvasom, hogy csak válogatott híveket engednek orbán közelébe. Szánalom ez a figura...
"Kollégánk érdeklődött, honnan lehet olyan karszalagot szerezni, amivel
közel lehet menni a színpadhoz: a biztonságiak azt mondták, hogy a
Fidesz irodájában lehet kérni. Az irodában annyit közöltek, hogy a
karszalagért előre kellett regisztrálni,"
"április 12. e után a
magyarrság akkora pofont kap hogy faladja a másikat-és felébred a
magyar." Hát, ha orbán nyer, akkor biztos. Nem kell jópofizni, jöhetenek a megszorítások. Közben most már tényleg mindent ellopnak, meg lesz a felhatalmazásuk. Meg azt se felejtsük, hogy minden fel van jegyezve, azt el kell rendezni. :-)
Valahol láttam, vagy hallottam (már nem emlékszem már sajnos hol), hogy szakértők azt számolták, hogy olyan 600-800ezer oszlopra eakott plakátja lehet kint a DK-nak. Na most ezt szorozd össze a tábla költséggel, a kirakás költséggel. Amit én láttam táblákat 4db gyorskötőzővel vannak kirakvan, aminek a darabja min. 10-15Ft. Ekkora tábla mennyiségnél csak a gyorskötőző költség 6-12MFt. És táblánként ez csak 4db kis műanyag bizbasz.
Jártam az országban többfelé, felmerült bennem egy kérdés. Honnan van az (anti)Demokratikus Koalíciónak ennyi pénze táblákra? Tele vannak velük a villanyoszlopok mindenfelé. Sponsored by NER?! Az lenne a cél, hogy ha már egyedül ruszki segítséggel nem tud nyerni a NER, akkor a Mi Hazánkot és a DK-t betolják 5% fölé, hogy így ne lehessen Tisza kormány?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!