Iszonyú szánalmas már, ahogy az összes fideszes pedofilmosdató gyökér képviselő vergődik, erőlködik facebookon. Komolyan szánalmas. Tetszettek volna normálisan kormányozni és akkor az eredmények miatt simán újra választanák őket ruszkik nélkül is.
Teljességgel! A "pápai hóhér" a 0 IQ, csak büntetni tud! Egy megkeseredett senki, aki a magyar emberek vér verejtékes munkáját szipolyozta egész életében! ő a szatyor fing sógora, a fos!
Csak nem hiányoztam? Amikor egy, tőlünk távolabb ítélőtáblához kell utaznom tárgyalásra, mert dolgozom, nem itt várom a propaganda-apanázst, és az egy egész napos tárgyalás. . Egyébként amihez nem szóltam volna hozzá, ha itthon lettem volna akkor sem, az a bullshit, amit izzadságosan hozott ki az elvtársi médium, mert semmi alapja nincs. :)
"KÖZKÍVÁNATRA SZALONKÉPESEN: Mindkét
pártvezetés TUDJA, hogy elindulásukkal a fideszt segítik, de az 1% után
járó közpénz iránti mohó vágyukban számukra ez az ár sem drága... akkor
sem, ha MIATTUK az egész ország veszíteni fog. A
DK annyira meggyengült mára, hogy EGYEDÜL betonbiztosan CSAK MISKOLCOT
tudnák a fideszhez passzolni, azt is csak az ExGárdista Parizer-Petyával
összebútorozva. Instant humor-faktor: vegyük észre mennyire pikáns ez azután, hogy MP-t folyamatosan a "honnan jött" irányából támadják. A
saját fidesz-segéd harakirijükbe menetelő Kutyapárt megélhetési
pártvezetése is KELL ahhoz, hogy a 2 "demokrácia-bajnok" EGYÜTT minimum
TUCATNYI EGYÉNI VÁLASZTÓKERÜLETET BILLENTSEN NARANCSBA. A 12 egyéni választókerület fidesznek átjátszása pontosan úgy néz ki, mint az illusztráción: Az
1% után járó támogatásra ácsingózó KÉT fidesz-segéd egyéni jelöltjeire
tévedő kuka-szavazatok miatt minimum -12 tisza mandátum és +12 fidesz
mandátum lesz, az pedig a sorsfordító választás végén számító
tisza-fidesz viszonylatban legalább +24 fidesz mandátum-előny. Mindkét
párt riogat a 2/3-dal, hogy "csak azt akarják megakadályozni" - de
esély sincs Tisza 2/3-ra, mert a legelesettebb fidesz-szavazókat nem
tudja mérni semmilyen közvéleménykutatás, és a fidesz MOST mindannyiukat
le fogja fizetni és mindannyiukat oda fogja vonszolni az urnákhoz. És mindkét párt kábít a számukra elérhetetlen 5%-kal listáról bekerülő embereik "pozitív hatásával" - de: 1) nem fognak bejutni. 2) az egyéniben fidesznek "ajándékozott" 24 db mandátum-előnyt nem kompenzálja semmilyen sci-fi "listás matek". 3)
a MIATTUK fidesz-többségű következő parlamentben PONTOSAN ZÉRÓ szerepe
lenne 5 vagy akár 5-5 listás bejutónak. Ezt IS tudják pedig... A közpénzre éhes DK és Kutyapárt átvert és megvezetett szavazói az egyszerű kormányváltó többséget fogják ellehetetleníteni. EZ - a fidesz győzelme - LESZ A KUTYAPÁRT ÉS A DK ÉLETMŰVÉNEK BESZÉDES ÉS ÖNLELEPLEZŐ LEZÁRÁSA. Hát hajrá... Én legfeljebb elköltözöm, ha MIATTUK marad az ország nyakán a fidesz - szerencsére megtehetem. Boldog Kutya-DK-putyiNERt! Én szóltam. ¯\_(ツ)_/¯ " https://www.facebook.com/photo/?fbid=811611861971003&set=a.110406335424896
Ezeknek a gátlástalan embereknek nagyon súlyos kisebbségi érzései vannak, mindig alkalmatlanok voltak a poziciókra amiket betöltöttek. Matolcsy abba a doktori iskolába járt doktoranduszként, aminek a beosztotja volt a vezetője, Lentner Csaba, de még így sem sikerült fokozatot szereznie, mert csak egy középfokú nyelvvizsgája volt angolból. Viszont könyvet írhatott, ebből legalább ő is tanulhatott a félbehagyott képzése során.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!